27 febr. 2011

Shakira mou el cul i fa moure els caps

Publicat en 15:21 sota CULTURA,Educació,Ensenyament,Escola

Una amiga m’acaba d’enviar aquest vídeo amb una nota que diu: “No deixis de veure’l – té traducció i és molt interessant! (almenys per a mi)”.

Sabeu quina ha estat -us sóc ben sincer- la meva primera reacció en veure que era un vídeo de Shakira?.

-“Ara m’he de posar a mirar un vídeo de Shakira, que no m’agrada gens com canta, ni com balla, ni és el tipus d’artista que acostumo a escoltar o mirar?”. Em sembla que mai abans havia escoltat amb atenció res d’ella, ni havia vist cap vídeo. Simplement era una artista que no m’interessava gens ni mica. Amb aquests antecedents que us explico m’he posat a veure el vídeo; amb una mica de curiositat i esperant veure a la noia cantant i ballant de la manera particular com ho acostuma a fer.

I he vist el que no m’esperava. Reconec que moltes vegades ens movem per prejudicis. Massa vegades ens succeeix això. Reconec que no està bé i penso que hauríem de corregir aquesta manera de fer i de pensar, si volem que la nostra ment s’obri una mica, cosa que ens és ben necessària a tots.

L’inicial recel es transforma amb l’agradable sorpresa d’una noia educada, parlant en un perfecte anglès (segons diuen, ja que jo no en sé gens) i fent un excel.lent discurs de més de deu minuts i sense cap mena de guió ni suport escrit dirigit als estudiants de l’ Oxford University!

Trobo que va fer un molt bo i intel-ligent discurs sobre el futur de la humanitat, sobre els valors de l’educació, sobre la seva implicació amb causes socials al seu país i dient coses prou interessants i que fan pensar una mica. He canviat la imatge que tenia d’aquesta noia, encara que artísticament segueixi sense agradar-me.

Veieu el vídeo, si no el coneixeu, i a veure si us agrada tant com a mi.

5 respostes

5 respostes a “Shakira mou el cul i fa moure els caps”

 1. Sayonaraen 27 febr. 2011 en 15:47 1

  Eu sempre gostei de Shakira, conheço este seu lado humanitário. Pude ver e ouvir uma entrevista aqui no Brasil, no Programa Jô Soares, e pude constatar o bom nível de sua inteligência!

 2. Jaume Pubillen 27 febr. 2011 en 16:31 2

  Sayonara:Devo admitir que eu não conhecia esse aspecto. Mas a culpa foi minha e um desinteresse que a artista não merecia. A verdade é que tem sido uma agradável surpresa.

  Abraços e perdão para o meu português

 3. Sayonaraen 28 febr. 2011 en 4:10 3

  Ei, seu português é ótimo… eu só consigo ler as línguas latinas e de todas, o francês e o italiano não fluem tão fácil assim, mas, eu tento, contudo, na hora de escrever sou uma negação! Abraço

 4. Daisyen 28 febr. 2011 en 10:53 4

  Jaume, también yo abrí el video con recelo, confié en quién me lo había enviado y al igual que tu me llevé una gran sorpresa!

 5. Laiaen 28 febr. 2011 en 16:56 5

  Realment na Shakira ens mostra una cara que no estam avesats a veure. El vídeo és molt bo i els seu discurs és molt intel.ligent. Moltes gràcies Jaume, per ensenyar-lo.
  Una abraçada!

Comentaris RSS

Deixi una contestació

*