25 febr. 2011

La infografia de l’ AS(e)

Publicat en 22:11 sota Futbol,MITJANS DE COMUNICACIÓ

El diari AS(e) –la E és la d’ Espanya, no us penséssiu pas cap altra cosa- va publicar una infografia en la que volien demostrar que Dani Alves estava en fora de joc en el primer gol del Barça en el partit contra el Bilbao. I no van trobar cap altra solució més senzilla que esborrar un jugador del Bilbao. Equivocació, mala llet? Que cadascú pensi el que vulgui. Però estem tan acostumats a les tergiversacions d’aquest diari, que cal pensar sempre el pitjor.

Sabeu què els passa a aquesta gent? Que són tan reconsagrats madridistes que els sap greu que un equip que juga un futbol mil vegades millor que el seu equip sigui guanyador total des de fa uns anys. El Barça és l’equip que juga bé, que té un entrenador ben educat i senyor, que venç i convenç i que li donen premis i reconeixements internacionals. Aquestes coses no les poden suportar i, per tant, tolerar. Per això cal llençar merda, molta merda, per tal d’empastifar una mica.

A partir d’ara, podríem canviar el nom al diari i, en lloc de diari AS, podríem anomenar-lo diari ASE, que en català vol dir ruc.

3 respostes

3 respostes a “La infografia de l’ AS(e)”

 1. Martaen 26 febr. 2011 en 9:42 1

  Tongo, tongo…

  Precisament el director d’aquest diari és el que és va inventar la paraula “villarato” que tant els agrada utilitzar al madrinisme.

  Vaig veure unes imatges al nou canal de Tv3 i unes declaracions del susdit en les quals va admetre la seva equivocació responsabilitzant a un becari perquè aquestes imatges es munten unes damunt d’altres per desprès fer un plànol complet, la cara que els va quedar als allà presents suposo que seria la mateixa que se’ns va quedar als que estàvem a casa escoltant aquesta bajanada.

  No solament és l’enveja que tenen al Barça per ser lider, és l’animadversió que tenen a aquest club per la seva grandesa, pels seus principis i sobretot per la seva forma de treballar.

  La Masia forma homes no forma papanatas, no en el plànol esportiu doncs haig d’admetre que qualitat la tenen algun d’ ells, però si en el plànol moral que ho dic sincerament sempre he pensat que per ser del Real Madrid cal ser d’una raça molt especial i els han de fer un test de compatibilitat per encaixar amb el despotisme, prepotència i estupidesa d’aquest club, només cal mirar als Portuguessos.

  Pssss que n’ aprenguin perquè podrem guanyar o perdre quantes competicions juguem però el sentiment i l’ orgull de veure els nostres colors defensats per aquests emblemes de senzillesa, humanitat i dignitat de la mà del nostra Pep és la grandesa d’un club.

 2. Josep Rofen 26 febr. 2011 en 9:46 2

  ei! Jaume esta clar que si i més¿? Bon cap de setmana Josep

 3. Jaume Pubillen 26 febr. 2011 en 12:19 3

  Hola Marta i Josep: “De porc i de senyor se n’ha de venir de mena”…
  “Adivina, adivinanza”:
  -Qui és el porc i qui és el senyor?
  -Quin mitjans són porcs i quins són senyors?
  -Quin entrenador és un ploramiques i qui és un senyor?
  I podríem continuar…. Un abraçada a tots dos!

Comentaris RSS

Deixi una contestació

*