08 gen. 2009

Relacions virtuals

Publicat en 21:54 sota Sense categoria

L’altre dia parlàvem amb una amiga sobre les relacions virtuals. Em preguntava què n’opinava jo.Al final de tot plegat, va ser ella qui més va opinar i, per tant, és ella qui  m’ha fet la feina avui…Si em llegeix, ja veurà que no he fet més que copiar les seves apreciacions, afegint-hi algun comentari de tant en tant, ja que estem bastant d’acord en els punts de vista.Jo diria que les relacions virtuals seran bones o dolentes segons l’ús que en fem. Jo crec que el fons de tot plegat és si diem la veritat o mentim. En les nostres relacions reals algunes vegades no diem la veritat. Diem mitges veritats, mitges mentides, veritats senceres, grans mentides, petites mentides…  I amb algunes persones concretes diem el que ell o ella sentir perquè no volem perdre el temps o perquè ja sabem no sabrà acceptar allò que li hauríem de dir, però que és incapaç d’acceptar.Les relacions virtuals tenen alguns AVENTATGES:-Ens relacionem amb persones que viuen a milers kilòmetres de distància. Ens podem enriquir amb punts de vista diversos. Podem sentir punts de vista totalment diferents als nostres. podem viure realitats impensables fa una colla d’anys enrere.-Ens sentim lliures per dir o fer el que un vulgui, perquè som lluny, no ens veiem las cara i moltes vegades ni ens coneixem ni ens coneixerem mai. Podem opinar obertament i ens des acomplexem.-Ens sentim nosaltres mateixos quan arribem a establir una relació sana i rica: no ens importa demostrar ser  més intel.ligent, ni mes macos, ni més cultes … Ens mostrem sense caretes. Ens mostrem tal com som i no ens fa vergonya dir-ho ni reconèixer-ho. Som molt més transparents.A vegades, però, també tenen alguns INCONVENIENTS:-Ens podem inventar  la realitat i la podem deformar. Podem dir coses que no són. Podem mentir descaradament. Fer fantasia i explicar una realitat que mai hem pogut assolir.-Ens podem enganxar a aquest tipus de relacions “virtuals” i podem abandonar les relacions que en diem “normals”.En fi, podríem trobar més aspectes, tant positius com negatius, però deixarem la reflexió per un altre dia.Etiquetes de Technorati: ,

3 respostes

3 respostes a “Relacions virtuals”

 1. jrrofen 09 gen. 2009 en 11:14 1

  -“Relacions virtuals”
  Tu i jo no estaríem interactuen i possiblement no ens coneixem mai, aquí està la màgia d’Internet si és que sen pot dir màgia, jo crec que si. A mi però lo que em rebenta dels articles dels diaris on pots deixar l’opinió o comentari són les bajanades que s’hi escriuen, insults entre comentaristes i l’autor, son comentaris que embruten lo bonic del joc que ens dona el medi. Exemples el diari avui, el Periódico n’estan plens. Jo hi posaria un filtre. Embruten i molt el medi. Diria i dic endavant les “Relacions Virtuals” josep

 2. Joaquimen 09 gen. 2009 en 12:15 2

  És una nova era i els sistemes tecnològics ens porten a una nova forma de relacionar-nos amb els pros i contres corresponents.
  Crec que ho hem de sabe aprofitar. Hi ha qui en fa mal ús, com en tot.

 3. Beatrizen 23 gen. 2009 en 13:30 3

  Creo que la tecnología ha hecho esta maravilla de conocer o re-encontrar a personas de todas partes del mundo. Pero le temo mucho sobre todo por el lado de los jòvenes a que pierdan el contacto humano carnal, necesario, y fantástico de conocer, tocar, hablar directamente con alguien. Nosotros como ya lo tuvimos, los que tenemos algùn añito, esto de Internet es bárbaro, pero no me gustarìa que las generaciones nuevas que se están enganchando tanto a este mètodo, no conozcan lo fabuloso que es tener y compartir amigos carnales ( no se si la palabra es la correcta, pero es la que encuentro para diferenciarla de “Virtuales”)

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*