03 nov. 2008

Gràcies Pep!

Publicat en 0:44 sota Barça,Futbol,Guardiola

Gràcies Pep! I no només perquè en poc temps ens has posat primers a la Lliga. També per això. Però, sobretot, gràcies per fer l’esforç de dignificar una mica les rodes de premsa utilitzant el català, siguis on siguis. Al Camp Nou era habitual fer les preguntes en català. Però no era així a fora. Hi havia com una espècie de pacte tàcit de fer les preguntes en castellà.l’altre dia això es va acabar. Se li varen fer preguntes en català i va respondre en català (amb alguna protesta inclosa d’algun periodista espanyol).A veure si això dura i es normalitza en català també en les rodes de premsa. A Guardiola li haurem de donar les gràcies si això s’aconsegueix d’una punyetera vegada.I els periodistes catalans que ara no “s’arruguin” …. perquè segur que les pressions seran importants. Però si tots plegats volen, se’n sortiran. De moment ja et podem dir: MOLTES GRÀCIES PEP!

2 respostes

2 respostes a “Gràcies Pep!”

  1. jrrofen 03 nov. 2008 en 11:48 1

    talment jo no li donaria gràcies… doncs el Pep el seu comportament ralla la normalitat de molts catalans, de totes maneres un viva al Pep!

  2. Jordien 03 nov. 2008 en 23:27 2

    El Pep és un exemple en moltes coses. Sobretot, perquè té sentit comú. I, amb sentit comú, feina i humilitat portarà el Barça molt lluny. Temps al temps…
    Però el que té més valor és que el barça comença a confiar en gent de casa. No cal anar a gastar diners fora quan es té a casa coses millors. Endemés, ja seria hora que comencéssim a creure en nosaltres mateixos.

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*