05 nov. 2008

Terratrèmol Obama.

Publicat en 0:21 sota Obama

Ja sé que apostar en aquests moments per Obama no té cap mèrit. És pujar al carro guanyador.M’és igual. Fa mesos que desitjo que guanyo Obama i sé que guanyarà Obama. D’aquí una estona me’n vaig a dormir i sé que demà em llevaré amb Obama president de EEUU.No sé si serà un bon president. Espero i desitjo que sí. Quasi n’estic segur que ho serà.Però el que sé és que ha estat com un terratrèmol. Ho ha somogut tot. Ha fet caure murs i EEUU haurà d’obrar parets noves.Haurà de canviar el xip. Haurà d’escoltar paraules noves. Idees noves. Veurà un home interessat en els més pobres i haurà de veure com moltes coses i molts esquemes canviaran.Això és el que més valoro. Estic segur que aquest nova manera de fer política sortirà d’ EEUU i s’anirà escampant per tot el món.Estic segur que les relacions internacionals seran diferents a partir d’ Obama.Tant de bo aquell somni de Martin Luther King comenci a fer-se realitat pel fet que una persona, ara president d’EEUU, un dia s’ho va creure.Obama no defraudis. No ens defraudis.

No hi ha resposta

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*