02 nov. 2008

Sr. Vázquez Honrubia

Publicat en 1:16 sota POLÍTICA

Sr. Vázquez Honrubia: Veu aquesta llengua? Doncs aquesta llengua la traiem els catalans per riure’ns de vosté, que no té la més remota idea del per què serveix una llengua. Vosté s’ha rigut de la nostra i aquesta llengua es riu de vosté. No pas de la seva llengua. De vosté, que hauria d’anar a l’escola a que li ensenyessin què és una llengua i per a que serveix.I posats a ensenyar-li coses, li podrien ensenyar una mica d’educació i li podrien fer repassar la Costitució que sembla que la té una mica rovellada.Vosté també deu tenir una llengua, dic jo; que no sé quina és però me la imagino. Jo li respecto la llengua però cada dia em costarà més respectar-lo com a jutje i com a persona educada.Els catalans la podem ensenyar la llengua tan orgullosos com vosté. La tenim tan neta i tan útil com la seva. I no perdré el temps explicant-li el per què seveix una llengua perquè no ho entendria, em penso. Ja podem xiular, que si l’ase no vol beure…

2 respostes

2 respostes a “Sr. Vázquez Honrubia”

 1. jrrofen 02 nov. 2008 en 15:28 1

  apa noi! no es pot dir més clar!
  no hi ha un pam de net per enlloc!
  quant menys t’ho penses salta la llebre!

 2. Jaumeen 02 nov. 2008 en 16:01 2

  Sí, Josep, a aquesta gent encara se’la ha d’ensenyar el més elemental. No ho saben perquè no ho volen aprendre. Però si els catalans ens poséssim una mica ferms….ja veuries com ho aprenen.
  Jo no estic a favor de cremar fotos de reis ni de ningú. Però tampoc no poc estar a favor de carallots com aquest jutje.
  Una abraçada, Josep.

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*