28 oct. 2012

“El ejército te llama” deien fa uns anys…

Publicat en 0:34 sota POLÍTICA

 

“No tindreu porres ni policia suficient per a parar el poble”.

Aquesta frase de la Mònica Oltra i Jarque, diputada a les Corts Valencianes des de 2007, pren actualitat aquests dies en que Mikel Buesa, articulista de “Libertad Digital” i col·laborador de la FAES de l’escagarrinat Aznar (ho dic per la gastroenteritis que ha patit avui, no pas per res més), s’ha passat unes quantes nits en blanc calculant quants soldats serien necessaris per envair Catalunya.

Em fa llàstima aquest home! Tanta feina per no res! Resulta que, després de comptar, recomptar i garbellar arreu, no li surten els comptes i el resultat final és que no hi ha prou soldats a l’exèrcit espanyol per ocupar militarment Catalunya. Aquest senyor calcula que "l’ocupació militar del territori de Catalunya –amb gairebé 32.000 quilòmetres quadrats– requeriria, pel seu control efectiu, una força de l’ordre de 270.000 soldats, que actualment no es troba disponible a l’ Estat espanyol". Buesa recorda que les forces armades compten amb 134.772 efectius, la meitat dels teòricament necessaris, i la mobilització dels 80.210 guàrdies civils tampoc seria suficient.

Ves per on, tenia raó aquesta noia tan vehement, amb tant de caràcter i sense complexos que és la Mònica Oltra quan deia que no tindran porres i policies suficients per parar el poble!  Si volen jo els puc donar alguna idea: per exemple, els suggeriria que tornessin a fer aquella antiga campanya que feien anys enrere  amb el lema “El ejército te llama”, a veure si així troben més soldats. Però que abans facin números i pensin bé si els podran pagar! Perquè ara no és com abans que els soldats no cobraven. Ara són professionals i seria un mal negoci que els reclutessin i després haguessin de desertar per falta de pagament de les nòmines… Catalunya ja sabem que va malament de cartera (ens ho recorden cada dia) però ells no van massa millor.

I per completar les coses (és que les desgràcies no arriben mai soles!) el senyor Buesa preveu que l’oposició no estaria massa disposada a donar suport a aquesta iniciativa i que “ si el PP hagués de prendre una decisió en aquest sentit "el govern [espanyol] es trobaria sol, sense suports externs al seu propi partit i, segurament, sotmès a una potent campanya de deslegitimació".

Total, que Espanya va de cap a la ruïna. Quan llegeixo tot això m’adono que les coses tampoc van massa bé per ells i llavors m’animo una mica i penso que són com gallines que cloquegen molt però sense pondre cap ou.. Què voleu que hi faci?

2 respostes

2 respostes a ““El ejército te llama” deien fa uns anys…”

  1. Pereen 07 nov. 2012 en 18:57 1

    Quan un col·lectiu ha de mentir (Mundo), xulejar (Asnar), amenaçar (exèrcit), fer trampes amb els quartos (no publicació de les balances fiscals), enfrontar (Alicia), mossegar la ma de qui li dona el menjar (Rodri-Ibarra i altres), burlar-se del més elemental sentit econòmic (TGV a Galícia i no-Corredor Mediterràni), estafar (Bankia), i que sé jo quantes coses més, i no només fer això, sinò que els representants d’aquest col·lectiu governin amb amb majoria absoluta…… És que tenen molta por de perdre els pedals. Vaja que només falta que ara treguin a relluïr l’exèrcit, els seus soldadets que van pel món fent obres de misericòrdia…. És que tot plegat és incomprensible per un demòcrata. Allò que és més lògic i útil, allò que s’imposa, és marxar del seu costat. Ah sí, la grapejada cuita-corrents Federació de pobles hispànics!! òstia!! quina mentida (PSC-PSOE) i quina excusa de mal pagador!!

  2. Jaume Pubillen 07 nov. 2012 en 19:14 2

    Pere: Arriben tard em sembla. Ha arribat el punt de no retorn i, com que s’ho veuen venir, altre cop fan soroll (de la manera que sigui).
    Una abraçada

Comentaris RSS

Deixi una contestació

*