10 juny 2010

La mentida com a norma.

Publicat en 22:31 sota ECONOMIA

image

El dibuix d’en KAP retrata una realitat ben actual. I no només retrata una realitat econòmica o social, sinó que mostra una filosofia de la vida a la que hi estan abonats molts.

La nostra societat és molt fictícia. Vull dir que viu en la mentida, en la ficció, en l’aparença, en la irrealitat, sense tocar de peus a terra, estirant més el braç que la màniga. Hom gasta diners que no té i que no sap si tindrà mai. Els bancs deixaven diners sense to ni so. L’economia algú diu que és com una bicicleta: que si es para, cau. Serà així?

La realitat és que el govern estava fent la migdiada i quan s’ha despertat ha vist que el desgavell ja no el podia arranjar ningú. Els bancs han robat tant com han pogut i han fet la feina de l’escanya-pobres a la perfecció perquè ningú els posava fre ni control. I el pobre ciutadà és el que haurà de pagar els plats trencats i qui haurà de tirar endavant la seva família i el seu país.

Trista realitat. Però la realitat.

Etiquetes de Technorati:

2 respostes

2 respostes a “La mentida com a norma.”

 1. Angelen 10 juny 2010 en 23:55 1

  El mercat laboral esta horrible i cada vegada esta pitjor.
  T´explicare el meu cas concret. Estic treballant per una empresa externa que treballa per la Generalitat. Ara hi ha una subrogacio del servei per una altra empresa que tambe continuara prestant serveis a la Generalitat. la nova empresa subrogant ens posa unes condicions lleonines per fer-nos plegar. hem passat de cobrar prop de 14 000 euros anuals bruts a 11600 euros bruts anual. Resposta de l´empresa subrogant : “o ho agafes o al carrer”…mentrestant l´administracio fa oides sordes i no fa res. En mans de qui estem? Si la propia administracio deixa que una empresa privada faci el que vulgui sense dir-hi res on anirem a parar? Per cert alguns treballadors d´aquesta empresa som titulats universitaris pero aixo tant se´ls hi fot.
  Si voleu mes dades d´empreses externas , de departaments de la generalitat, etc. No dubteu a demanar-m´ho que gustosament us ho dire…
  Gracies

 2. jaumepubillen 12 juny 2010 en 7:17 2

  Hola Àngel: És cert el que tu dius. El mercat laboral està fatal, però no han fet res per flexibilizar-lo quan les coses anaven bé. Ara tot serà més difícil i els sindicats ara voldran treure pit quan fa anys que no diuen res.

Comentaris RSS

Deixi una contestació

*