29 maig 2010

Des de darrere.

Publicat en 9:29 sota Islam,RELIGIÓ

Aicha López, nascuda a Albacete, porta nicab des del 28 de setembre, un dia després de casar-se amb l’imam de Lleida, Abdelwahab Houzi, a qui va denunciar davant la Guàrdia Civil al març per poligàmia. Ara, amb 42 anys, viu a Alacant.

–¿Com es veu la vida darrere?
–Jo no veia la vida, jo vull veure-hi bé. Estic convençuda que a la llarga el burca ha de donar problemes de visió. És una exageració. S’ha de mirar la gent, és vital veure-hi, mirar als ulls. En un viatge a Granada de totes dues amb els nostres marits, la gent ens deia coses. A mi em preguntaven: «¿Tu ets la liberal?»

(D’una entrevista de EL Periódico d’avui)

A mi m’agradaria saber també altres visions des de darrere. Nosaltres veiem aquests ulls, però aquests ulls també ens veuen a nosaltres. Així com nosaltres opinem, també ells haurien d’opinar. Potser caldria més explicacions i més diàleg per poder-nos entendre millor

 

Etiquetes de Technorati:

Una resposta fins a ara

Una resposta a “Des de darrere.”

  1. Ventafocsen 29 maig 2010 en 20:17 1

    El problema és que hi ha molta gent que mira, però no hi veu o no li interessa veure. Si tots quan miréssim ho féssim amb els ulls ben oberts, sense ombres, sense interferències, sense prejudicis, de forma desinteressada ,… segur que la nostra visió seria molt més àmplia i profunda.

Comentaris RSS

Deixi una contestació

*