16 maig 2010

Visca el Barça!

Publicat en 10:50 sota Barça

Passi el que passi aquest capvespre d’avui, hem de felicitar al Barça -a tot el Barça-, començant pel president i la junta, continuant pels tècnics i jugadors de totes les seccions i acabant pels milions de seguidors fidels de tot el món.

Perquè aquesta gran família que és el Barça i que s’estén per tot el món com una taca d’oli, avui pot tenir una altra alegria en proclamar-se campió de Lliga el primer equip de futbol de l’ entitat. El futbol és segurament el que és més representatiu perquè és l’esport més popular i el que té més seguidors. Però hi ha un munt de seccions que també són Barça i que també representen, mostren i dignifiquen el mateix sentiment barcelonista allà on van.

Els barcelonistes som patidors de mena, acostumats com estem a ser maltractats i espoliats durant anys. Ens han fet moltes injustícies, ens han pres molts títols i hem hagut d’empassar-nos l’amargor de la derrota injusta moltes vegades, sobretot durant el franquisme. Hem hagut de fer el doble d’esforç per aconseguir el mateix que altres. Per això no cantem victòria abans d’hora, ens hem tornat patidors de mena i no ens acabem de fiar de res. Guardiola ens ho acaba de recordar: abans hem de guanyar el partit i després ja ho celebrarem… Una bona filosofia que està donant ja bons fruits i que tant de bo continuï durant molts temps.

Aquest capvespre pot passar tot. Fins i tot podem perdre. Però, com deia ahir mateix, les casualitats quasi bé no es donen mai i tot plegat és fruit de causalitats. I les causes aquí són òbvies: feina ben feta (molt ben feta); moltes hores de preparació i d’estudi; molt esforç i molt ben dirigit; una estructura modèlica en molts sentits… Tot plegat ha fet que actualment el Barça sigui un club esportiu modèlic i amb qui s’emmirallen milers de clubs de tot el món.

Per tant, que aquest vespre tant de bo puguem celebrar un altre títol i encarem una nova temporada encara millor.

Visca el Barça!

Etiquetes de Technorati:

8 respostes

8 respostes a “Visca el Barça!”

 1. ALBERT CANYELLESen 26 maig 2010 en 20:06 1

  JAUME HE VIST ELS DIBUIXOS DEL TEU BLOC I M´ARGRADAT MOLT
  I DÈMA ET BEURE AL TALLER I TU COMENTARE AL TALLER ADEU JAMUE PUBILL

 2. ALBERT CANYELLESen 27 maig 2010 en 21:39 2

  JAUME PUBILL AQUESTA NIT HE ANAT A SOPAR AL BAR DEL ROSER DE MOLLERUSSA i hem mejat pitzza pa AMB TOMATA PATATES DE BOSSA AMBOTIS XORIÇO PERNIL FORMATGE I DE POSTRE UN GELAT I HEM BEGUT CO-CACOLA LLIMONADA TARONJADA AIGUA

 3. jaumepubillen 27 maig 2010 en 22:39 3

  Hola Albert: Me n’alegro que t’ho hagis passat tant bé. Fins demà

 4. ALBERT CANYELLESen 16 juny 2010 en 18:49 4

  JAUME HA PERDUT ESPANYA PER 1 – O

 5. ALBERT CANYELLESen 16 juny 2010 en 18:50 5

  I EL DISSABTE VAIG A JUGAR A BASQUET A LLEDIDA

 6. ALBERT CANYELLESen 17 juny 2010 en 21:30 6

  JAUME AVUI PER SOPAR HE MEJAT MACARROS AMB LLONGANISSA
  I AQUESTA MANTIDANA JUGEN LOS ANGELES LEIKER DE PAU GASOL
  A LES 3
  I DEMA LA LES 10 DEL MATI ENS VENEN A GRABAR AL TALLER

 7. Jaume Pubillen 17 juny 2010 en 21:42 7

  Albert: Qui ens ve a gravar al taller? La televisió? Si és així ja et pots posar ben mudat que hem de quedar bé!!!
  Fins demà Albert!

 8. ALBERT CANYELLESen 18 juny 2010 en 20:15 8

  JAUME JA HO HE VIS LO QUE MAS DEIXAT JAUME AVIU PET SOPAR HE TORANAT A MEJAR MACARRONS GRATINAS AL MICROONES
  I DE POSTREB HE MENJAT UN GELAT I DEMA AL DE MATI VAGI A JUGAR A BASQUET AL PAVELLO DE PARDINYES DE LLEIDA I SI ARRIBEM A LA FINAL JA HO TE EXPLICARE AL DILLUN AL TALLER
  I TU Q

Comentaris RSS

Deixi una contestació

*