12 maig 2010

El Rei s’ha refet ràpid.

Publicat en 20:07 sota Ètica i Moral,Mentides,Monarquia,PSICOLOGIA

Quatre dies després de ser operat, el rei ha sortit de l’ Hospital. El Rei s’ha refet ràpid de la seva operació i, a més, ha sortit molt optimista i molt positiu de l’ Hospital Clínic. Escoltant-lo, a un inclús li venen ganes d’operar-se, jejejeje… Tot ha estat meravellós i la sanitat pública és un orgull. Què bé no?Hi ha una teoria psicològica que indica que l’empatia pot accelerar la curació de les malalties. Els pacients atesos per metges empàtics i atents es recuperen més ràpidament. El que han fet aquest investigació fins i tot arriben a asseverar que la grip pot durar menys d’un dia si tenim la sort de visitar un doctor molt empàtic; seria un remei més eficaç que qualsevol antigripal.Es veu que el Rei es va trobar amb metges, infermeres i personal en general amb un grau d’empatia enorme perquè ha tardat poquíssim a que li donessin l’alta mèdica. A més, ha trobat empatia a tots nivells: a més de la família també un munt de polítics i autoritats de tot tipus l’han anat a visitar a qualsevol hora i sense haver d’esperar torn. Suposo que tot plegat ha estat una cura de salut enorme i una càrrega d’energia positiva.Llàstima que  no hagués hagut de fer cua. Llàstima que no hagi hagut d’anar a urgències. Llàstima que no s’hagi hagut d’esperar un mes per a fer-se una radiografia. Llàstima que no hagi tingut de compartir habitació amb una altra persona. Llàstima que no hagi hagut de suportar alguns mals humors dels que han de suportar la gent “normal i corrent”…Llàstima!  Perquè potser hauria vist que la sanitat pública no sempre és tan meravellosa.Etiquetes de Technorati: ,,,,

2 respostes

2 respostes a “El Rei s’ha refet ràpid.”

  1. Pabloen 13 maig 2010 en 20:05 1

    Jaime:totalmente de acuerdo con tus apreciaciones,piensa el Monarca que “los de a pie” somos tontos????pero de que Seguridad Social habla ???si él estaba en la Vip de las Vip de las Clínicas Privadas!!!!!Será que le pasará como a Pinocho……un abrazo a uds.

  2. jaumepubillen 13 maig 2010 en 23:41 2

    Hola pablo: Yo creo que no sólo el monarca piensa que somos tontos…. Hay varios más que lo piensan. Pero, en realidad, los tontos son ellos.
    Un abrazo.

Comentaris RSS

Deixi una contestació

*