16 gen. 2009

La crosta socialista

Publicat en 22:11 sota POLÍTICA

Joan Ferran diputat parlament psc

El diputat del PSC al Parlament Joan Ferran considera necessari ‘arrencar la crosta nacionalista’ de TV3 i Catalunya Ràdio per a aconseguir unes emissores de la Generalitat neutrals i sense biaix partidista, i afirma que aquests mitjans són ‘despietats’ amb el govern català. ‘Respecto profundament la llibertat dels professionals de Catalunya Ràdio i de TV3, però alguns encara es veuen arrossegats per la inèrcia de tants anys de ‘pujolisme’, per una visió esbiaixada del país. Hi ha inèrcies, grups i sistemes de treball enquistats des de fa molts anys (…). El millor seria començar de nou, fer taula rasa del passat: un reset’.

Aquestes paraules de Joan Ferran d’ara fa menys d’un any han donat els seus resultats. I ara –per a reblar el clau- ens obsequia amb un llibre. Ha sabut aprofitar el temps el senyor Ferran! No he llegit el llibre ni penso llegir-lo, però pel que diuen sembla que serà polèmic. La crosta socialista es veu que surt per tots costats.

Pobra Catalunya amb aquest tipus de gent!. Els esquemes mentals d’aquesta mena de gent són prou clars i prou clars i senzills. Faran el possible per dur-los a la pràctica: Catalunya ha de ser el que Madrid vulgui que sigui. Drets en seguirem tenint-ne ben pocs amb aquesta mena de gent. Deures tots. Els deures dels súbdits vers el senyor.

I després es diuen moderns! No s’adonen que viuen a l’Edat Mitjana

Etiquetes de Technorati: ,

Una resposta fins a ara

Una resposta a “La crosta socialista”

  1. joaquimen 17 gen. 2009 en 1:00 1

    És el que ens toca. Així està de pressionada la ràdio i la tele catalanes i així ens va. Cuní encara aguanta, però els altres fan figa.
    Si més no, Ferran, parla clar. Altres van fent, sense dir res, per baix fulla. Els del PSC de Cornellà i d’Hospitalet, ho he dit en algun altre blog, són súbdits encoberts de Madrid, talps que ens estan fent la guitza. I, el pitjor, ERC per allí gronxant-se-la.

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*