27 des. 2008

Paraules davant el Pessebre.

Publicat en 13:36 sota RELIGIÓ

 Pe_005Aquests dies, inevitablement, em surt de dins la veta cristiana que sempre he tingut. Ja sé que aquesta veta hauria de sortir durant tot l’any. Però aquests dies sembla que s’accentua.I, estant en silenci davant el pessebre, he escoltat Déu que deia:Saps per què he nascut i cóm he nascut?He nascut NU, diu Déu, per tal de que sàpigues  buidar-te de tu mateix.He nascut POBRE per tal de que sàpigues que Jo sóc la teva única riquesa.He nascut en un ESTABLE perquè sàpigues que  pots santificar tots els ambients.He nascut FRÀGIL per tal de que mai no tinguis por de mi.He nascut per AMOR perquè mai no dubtis del meu amor.He nascut de NIT perquè sàpigues que puc il·luminar totes les foscors.Em vaig fer NEN per tal de que no t’avergonyissis mai de ser tu mateix.Em vaig fer HUMÀ perquè poguessis esdevenir Déu.Vaig néixer PERSEGUIT per tal de que sàpigues acceptar les dificultats.Vaig néixer en la SIMPLICITAT perquè evitis ser complicat.He entrat en la teva vida perquè amb la teva ajuda puguem arribar tots a la casa del Pare.Etiquetes de Technorati: ,

Una resposta fins a ara

Una resposta a “Paraules davant el Pessebre.”

  1. MARIAen 30 des. 2008 en 23:10 1

    No tengo palabras del dolor que mi corazon siente ante tanta crueldad ,
    Siendo joven he leido un articulo que decia esto,
    Los padres lleban los hijos a la guerra , y los hijos deberian de llebar los padres a la paz .
    pero siempre lo hicieron al contra.

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*