12 oct. 2019

CAL CELEBRAR UNA VERGONYA?

Publicat en 11:58 sota Amèrica Llatina

CAL CELEBRAR UNA VERGONYA?

3 respostes

3 respostes a “CAL CELEBRAR UNA VERGONYA?”

 1. Martaen 12 oct. 2019 en 12:47 1

  Doncs avui jo ja si.
  Feliç dia de la Farola a tots!!!!

 2. Jaume Pubillen 12 oct. 2019 en 16:15 2

  Hahaha, aquí et dono la raó…

 3. Joanen 13 oct. 2019 en 13:17 3

  Molt bona, Jaume! Voldria afegir que moltes ciutats i estats nord-americans han canviat el nom de Columbus Day a Dia dels Pobles Indígenes. Fan manifestacions a molts llocs i hi ha revifalles de les llengües nadives. El problema és la qüestió emocional dels Italians que en un moment al s. XIX van patir discriminació (i linxaments!) i van adoptar en Colomb amb orgull, per defensar qui eren. Molts diuen que caldria canviar en Colomb per Dia de Leonardo da Vinci. Foren ells els qui van evitar a NY eliminar Columbus Square i l’estàtua, que ells veurien com un insult als Italians. Tot és molt complicat. Una abracada.

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*