15 gen. 2012

Mossos indignes i poble indignat

Publicat en 16:22 sota Catalunya,POLÍTICA,Sindicats

ALGUNS MOSSOS INDIGNES” i “UN POBLE INDIGNAT”. Heus aquí com resumiria jo aquesta vergonyosa pantomima de protesta que han fet una colla de nois amb poc pèl i poc cervell, que no n’han tingut prou amb el tema del castellà  sinó que ahir van reblar el clau en cantar el ‘Viva España’ a Artur Mas en un acte de protesta a Lloret de Mar.

Que quedi ben clar que dic que és un grup i que no són tots, ni tan sols la majoria. És un grup de gent que no sabria bé com qualificar-los. Si m’hi posés, segurament que aniria massa lluny i potser seria massa dur. Ho deixaré, doncs, sense qualificació i que cadascú l’hi doni la que vulgui. El que sí que puc afirmar és que alguns sindicats (en concret UGT i CCOO) em causen cada dia més nàusees…

Per sort, hi ha hagut resposta ciutadana, fet que em causa una certa esperança. Ara em sembla que hi hauria d’haver alguna resposta més de les autoritats i del mateix cos del Mossos d’ Esquadra. Fets com aquests són intolerables i no s’han de donar mai més si es vol que no s’acabi de perdre el prestigi que encara tenen.

Sí que dic ben alt i clar que jo no defensaré mai les seves reivindicacions si ho fan amb aquests termes i amb aquests mitjans. Si ells són tan insolidaris amb mi, que no esperin que jo sigui solidari amb ells. Perquè el català és la meva llengua, per si encara no se n’havien adonat…

2 respostes

2 respostes a “Mossos indignes i poble indignat”

  1. tplanasen 16 gen. 2012 en 7:45 1

    Ara que en el Parlament Europeu si pot parlar en català s’haurà d’ensenyar també als Mossos. I unes quantes normes bàsiques més

  2. Jaume Pubillen 16 gen. 2012 en 19:07 2

    El català els Mossos l’han de saber i, en principi, és la llengua que haurien de fer servir d’entrada amb la ciutadania. Altra cosa és la realitat i les ganes que tenen alguns de “tocar el botet”…
    Una abraçada

Comentaris RSS

Deixi una contestació

*