14 gen. 2012

“Primera y única convocatoria a mozos de cuadra”

Publicat en 11:35 sota Humor

No sé si és veritat, però he escoltat que quan arribin els diners que Madrid ens deu, la Generalitat farà una convocatòria per a mossos de quadra.

A més de ser imprescindible saber castellà…

“El mozo de cuadra debe saber hacer camas, limpiar caballos y equipos, y tener, al menos, una ligera idea del manejo del caballo, además debe saber aparejar el caballo para la monta y para trabajar a la cuerda. Tendrá que ayudar en la descarga de viruta, forraje y pienso, y mantener las cuadras limpias. Es imprescindible que sea puntual y responsable a la hora de dar las comidas. Debe avisar al propietario o al responsable de la cuadra inmediatamente si sospecha que algún caballo puede tener algún problema. Cuando vaya cogiendo experiencia y empiece a controlar lo que es el manejo de cuadra y los cuidados más avanzados, estará bastante solicitado y será una ayuda imprescindible en cuaquier centro ecuestre.”

Els interessats s’hi poden anar preparant.

6 respostes

6 respostes a ““Primera y única convocatoria a mozos de cuadra””

 1. Manelen 14 gen. 2012 en 14:47 1

  Tens tota la raó, jaume. N’hi hauria alguns que haurien d’ananr a fer oposicions a mossos de quadra perquè on són ara no s’hi mereixen estar.
  Alguns (per sort no són tots, ni de bon tros) encara no han entès que són servidors públics, que és una policia catalana i que els ciutadans ens mereixem un respecte. S’equiparen als grisos i a la guardia civil de tan mal record.

 2. pereen 14 gen. 2012 en 16:30 2

  El sindicat SME-CCOO diu que retira la mesura de parlar en castellà i demana perdó públicament: “Lamentem molt si algú s’ha ofès”, afirma el portaveu Toni Castejón, que afegeix: “No volíem ni atacar el català ni fomentar la catalanofòbia”.
  Doncs nois us hi heu ben lluït! Cureu la ferida després d’haver fet el mal. Si aquesta és la nostre policia, millor sense…

 3. Anònimen 14 gen. 2012 en 16:31 3

  Una vergonya! Ham demostrat no tenir sentit comú. Hi han sindicats que valdria més que es fonguessin com un sucre i desapareguessin per sempre més. Ja en tenim prou amb Ciudadanos per posar-nos de mala llet!

 4. Joanoten 14 gen. 2012 en 18:55 4

  Potser els que vam viure al temps quan un policia només parlava castellà i et podia agafar si parlaves quelcom d’altre, estem més ofesos que els joves. El dolor és sobretot per entendre que a Catalunya hi viuen molts que o són indiferents o s’oposen a totes les nostres reivindicacions tant econòmiques com polítiques. Això que ha passat nmés ens recorda com està de lluny el dia de la Llibertat Nacional. Hi arribarem, erò

 5. Jaume Pubillen 15 gen. 2012 en 9:55 5

  Amics Manel, Pere i Anònim: Teniu tota la raó. Aquest tipus de protesta no s’han de fer ni en broma. Aquí s’han equivocat del tot.
  Una abraçada a tots tres.

 6. Jaume Pubillen 15 gen. 2012 en 11:33 6

  Joanot: M’havia oblidat de tu, tan fidel seguidor… Perdona. Tens raó que els que tenim ja certa edat potser ens ho mirem tot molt més prim perquè recordem aquella policia que ho era tot, menys servidora de la societat. Eren servidors d’un règim franquista que anava contra les llibertats individuals i les llibertats d’un poble. Jo pensava que això s’havia acabat però veig que no i que encara hi han molts policies que no han entès quina és la seva funció. Llastimós!
  Una abraçada a través de l’oceà!

Comentaris RSS

Deixi una contestació

*