24 set. 2011

Joan Laporta s’esbrava

Publicat en 20:27 sota Barça

L’expresident del FC Barcelona, Joan Laporta, s’ha esbravat amb unes explosives declaracions. Ha dit textualment: "els meus fills han hagut de marxar d’aquest país, així de clar". Jo em pensava que s’havien traslladat a Londres perquè un d’ells, Guim, ha fitxat per les categories inferiors de l’Arsenal.

Ha dit també parlant de la graderia jove: "Hi ha una part que són persones que tenen antecedents penals, que a més a més em van amenaçar a mi i a la meva família, que vaig haver d’interposar una denúncia, que va acabar posant-los a presó, i ara que han sortit els acull aquesta junta directiva". Que jo sàpiga, justament la junta de Rosell ha dit tot el contrari: que no hi entrarà ningú que tingui antecedents.

Sobre l’acord entre el FC Barcelona i la Qatar Foundation, Laporta ha indicat que "el que hauria de fer el senyor Rosell és explicar amb claredat i amb detall què passa amb el contracte de Qatar, perquè jo veig Qatar per tot arreu: a la samarreta, a la televisió, a la publicitat estàtica, Qatar a l’entorn del club…". Si patrocina el club, on vol que posin el logotip? Deu voler que paguin i l’amaguin perquè no es vegi.

També ha dit:"el senyor Sandro Rosell és un desagraït i un mentider. Nosaltres vam deixar en herència el millor Barça de la història, en tots els àmbits, en l’econòmic, en el social i en l’esportiu". Possiblement aquí té raó: ha estat el President del millor Barça de la història, però jo posaria en dubte que ell hagi estat el millor president.

És fàcil escampar merda esperant que algú en surti empastifat i esperant que algú la reculli. Jo li reconec molts mèrits a Laporta i que va fer moltes coses prou ben fetes i que en alguns aspectes em queia prou bé. Però no hi ha dret a que faci declaracions com aquestes perquè jo també li podria recordar unes quantes coses. Per exemple:

-Que va estar una bona temporada buscant patrocinador a la Xina (si no ens va enganyar), país que no és pas gaire més democràtic que Qatar, que jo sàpiga.

-Que hi van haver un cunyat que pertanyia a la “Fundación Francisco Franco”, que no era de la Junta però que manava força en l’àmbit àmbit de la seguretat i que es van veure obligats a fer fora per mentider.

-I l’assumpte prou obscur de les targetes de crèdit del seu xofer, que anaven que volaven? I els càterings de luxe on et posaves “com un bacó” segons les teves pròpies paraules? I els viatges de primera classe que van costar una fortuna a pagar el soci?

-I el nomenament tant democràtic de Cruyff com a President d’ Honor sense consultar a ningú. No hauria estat millor preguntar si els socis hi estaven d’acord en un nomenament tant important?

-I els foscos negocis a l’Uzbekistan en avions privats pagats pel Barça i en viatges amb la filla del dictador d’aquell país?

-I els rumors prou ben fonamentats de les comissions en els fitxatges de Keirrison i Henrique que amb paraules de Josep maria Minguella "freguen la malversació de béns"? 

I em sembla que encara podríem seguir. Però no val la pena. Valdria més que deixés l’actual Junta Directiva que faci la seva feina en pau, que ja arribarà el moment de fer balanç. Val més que es dediqui de ple al seu partit polític que -dit de passada- quan es va començar a dedicar a la política prou va fer servir de plataforma de llançament el Barça. No li retrec i hi tenia tot el dret. Però ara, millor que es comporti com un soci més i que el que hagi de dir que ho digui a les assemblees i no tant als diaris.

2 respostes

2 respostes a “Joan Laporta s’esbrava”

  1. Jaume IIen 25 set. 2011 en 21:18 1

    En aquest pais, als liders de debò com en laporta, se’ls defenestra per l’ENVEJA. ja veieu quina colla d’arguments més IMPORTANTS a mode de critica d’escala de veíns com la maruja que no està contenta amb com han arreglat l’escala. SR. ROSELL fa vostè llàstima per encetar un GUERRA INFANTIL pròpia dels que no estàn gaire segurs de millorar LA CIMENTACIO de l’actual BARÇA, que va liderar SENSE RESERVES, el sr. LAPORTA, i vostè creu que ara és hora d’anar a les misèries, als rumors barats, a les envejes tronades pròpies de gent amb poca classe. Sr. Rosell, segur que vostè és un home de bé i tot això que fa ara és només potser per amagar que ha estat un altre qui li ha entregat EL MILLOR BARÇA DE LA HISTORIA, faci’n un bon ús i no vagi dividint el barcelonisme per guanyar protagonisme. Per desgràcia aquests comentaris fan malbé el conjunt del barça, la aficció, els jugadors i la MAGNANIMITAT I LA BONA FE que ha de tenir un president del barça al que JO RESPECTO, no passa per aquests judicis a través de la premsa de pati d’escola. No està a la TALLA necessària d’un PRESIDENT DEL MILLOR CLUB DE FUTBOL DEL MON, Sr. Rosell, faci continuar la bona tasca del Sr. laporta i deixi’s ja de burxar en la imatge del Sr. laporta que és impecable i cada dia més excel.lent malgrat tots els san benitos que li vulguin penjar. El sr. laporta és qui va escollir en Guardiola i va agrair en Cruyff la seva feina extraordinaria al barça, és un SENYOR i l’enveja d’aquest pais fa malbé el que tots tenim en conjunt. No ho faci malbé, els barcelonistes no ENS HO MEREIXEM !! i faci-ho tan bé ò millor com el senyor LAPORTA, a veure si pot !!! ànims !!!

  2. Jaume Pubillen 25 set. 2011 en 22:49 2

    Tampoc els seus arguments, Sr Jaume II, són massa interessants… i tampoc els acabo d’entendre massa. Em sembla que quan els escrivia estava una mica nerviós. Calmi’s, que no passa res!

Comentaris RSS

Deixi una contestació

*