12 set. 2011

Terrorismes

Publicat en 23:14 sota Sense categoria

11 de setembre.

És la nostra festa, però una festa que ens recorda una derrota que, per sort, no acaba mai de ser derrota. Fins i tot potser algun dia serà una victòria!

Però és una data que porta mal regust. Mals records.

 

Terroristes: gent que practica el terrorisme. Gent que busca causar terror i por. Busquen l l’impacte a través d’actes aïllats i aleatoris.

Terrorisme d’estat: Gent que es dedica també a causar por i terror. Són com els d’abans però ho fan d’una manera més fina i emparant-se en paraules com “democràcia”, “llibertats”, “institucions”, “lleis”…

Terrorisme intel·lectual: Gent encara més fins que els d’abans. Potser més malvats i tot, perquè miren de posar bombes al cor mateix del que els ciutadans estimen més: la llengua, la cultura, les emocions, el país…

Ho estan intentant. Ho aconseguiran?

Una resposta fins a ara

Una resposta a “Terrorismes”

  1. Josep Mariaen 13 set. 2011 en 0:50 1

    No tinc cap dubte de que, dins de la nostra terra, n’existeixen de les tres categories, però crec que som nosaltres mateixos els que els podem deixar fora de joc, en primer lloc derrotant-los a les urnes i proclamant Catalunya Lliure i, si desprès continuen fent el bestia, fotent-los a la presó i, si cal fora del nostre país. Una abraçada des de Córdoba, Argentina

Comentaris RSS

Deixi una contestació

*