09 gen. 2011

LA POBRESA TÉ NOMS….I COGNOMS

Publicat en 0:35 sota ECONOMIA,Ètica i Moral,POLÍTICA,SOCIETAT

Escolteu aquest vídeo, que no és llarg (8m) i val la pena. Dóna bo escoltar persones que parlin tan clar i que, a més saben del què parlen.

[Youtube=http://www.youtube.com/watch?v=VlelJa79Juo&feature=player_embedded#!]

Arcadi Oliveres i Boadella (Barcelona, 1945) és un economista català i un reconegut activista per la justícia social i la pau. Es llicencià en Ciències econòmiques l’any 1968 a la Universitat de Barcelona. El 1993 es doctorà presentant una tesis sobre el cicle de l’economia de defensa i aconseguí una plaça de professor titular del departament d’Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Expert en relacions nord-sud, comerç internacional, deute extern i economia de defensa, imparteix també nombroses classes de màsters i postgraus en cooperació i desenvolupament. Col·labora habitualment en diferents moviments socials i cristians i en diverses publicacions solidàries, i participa en nombroses taules rodones i conferències sobre relacions nord-sud i desarmament.

El 1974 començà a participar en l’organització internacional catòlica Pax Christi dedicada a la promoció de la pau i la reconciliació entre els pobles. El 1981 començà a militar en l’ Associació Justícia i Pau de Barcelona, dedicada a la promoció dels drets humans i la pau, organització de la qual n’és l’actual president des del 2001.

Ha estat col·laborador regular de les revistes Canigó i Serra d’Or i el Diari de la Pau, i ha participat en més de 60 llibres o publicacions.

(Extret de Wiquipèdia)

2 respostes

2 respostes a “LA POBRESA TÉ NOMS….I COGNOMS”

  1. llunaen 09 gen. 2011 en 17:06 1

    Sembla mentida que quatre … ( no m’atraveixo a dir el que en penso d’aquests personatjes ), tinguin tot el poder i els diners a les seves mans. Però això no és el pitjor de tot. El més greu de tot és que tothom ho sap això. Aquest video no revela res de nou. El que és greu de debò és que ningú en parla d’aquestes coses. Es parla de la llei antitabac, de la vida social dels reis, actors i actrius i sobretot de futbol, molt de futbol. tot plegat cortines de fum. Ja ho deia el César: “al poble, pa i circ”…

  2. Jaume Pubillen 13 gen. 2011 en 0:04 2

    Tens tota la raó, Lluna. Hi hauria d’haver més gent que parlés clar: Sobretot aquells que tenen les dades i tenen la veu.
    Una abraçada

Comentaris RSS

Deixi una contestació

*