31 des. 2010

Adéu. Fins l’any vinent!

Publicat en 12:33 sota GENERAL

Aquest video que us presento per acabar l’any vol dir-nos que a vegades vivim tan atabalats que no ens adonem que la vida va fent el seu camí sense ni adonar-nos-en. TOT VA CANVIANT si nosaltres ho volem fer canviar. Aquesta noia ucraïnesa, amb l’art de les seves mans i una mica d’arena, és capaç de fer meravelles creant i transformant contínuament la realitat. Cal art, però també cal voluntat. La matèria primera i les possibilitats quasi tots les tenim al nostre abast.

La vida, per si mateixa, ja va fet el seu curs. Acaba un any i en comença un altre. Es transforma tot, ens transformem nosaltres, tot canvia i tots canviem. Un canvi d’any és adonar-se d’això: que deixem coses enrere i que en tenim moltes més al davant. El cas és que en siguem conscients.

Un canvi d’any ens pot fer adonar que no hem de perdre més temps pensant en els errors, en l’odi, en la venjança, en les coses dolentes que ens han fet o hem fet, en el xafardeig, en l’auto flagel·lació, en l’auto complaença i en les mil accions i emocions negatives que potser ens han acompanyat aquest any que acabem.

I -al contrari- ens pot fer adonar que cal que gaudim dels minuts, de les hores i dels dies que se’ns van regalant. De les coses bones que ens anem trobant, de la nostra capacitat innata d’experimentar i de gaudir de coses noves, de nous amics, de nous amors i de noves experiències que inevitablement ens regalarà el nou any.

Bon any nou i fins l’any vinent!

2 respostes

2 respostes a “Adéu. Fins l’any vinent!”

  1. Esperançaen 31 des. 2010 en 18:46 1

    Tot va canviant i hem d’aprendre a adaptar-nos als canvis. Bon any nou i fins l’any que ve!

  2. cristinaen 03 gen. 2011 en 23:20 2

    Comparteixo amb tu, que ara, a les portes d’un any nou, hem de deixar el passat desagradable.,Però jo afexeixo que com que el any que marxa no solsament ens va donar mals de cap , agafem d’aquest any vell, tot el bo, que indudablemte ens hi va donar i aprofirtem-lo per a ferler-los créixer al any nou.

    BON ANY NOU I QUE EN VERITA SIGUI NOU!!

Comentaris RSS

Deixi una contestació

*