23 set. 2009

Avui no toca.

Publicat en 20:53 sota POLÍTICA,SOCIETAT

Recordeu aquell famós "AVUI NO TOCA" de Pujol? A vegades era raonable i necessari i altres vegades era malvat. Vull dir que no sempre s’ha de contestar al que et pregunten perquè hi han coses que es pregunten quan no és el moment adequat. Altres vegades, per falta de temps, cal anar "a la idea" i deixar qüestions més o menys menors per una altra ocasió. És en aquestes circumstàncies quan el "AVUI NO TOCA" és raonable i necessari.

Però altres vegades és una resposta malvada, amb mala llet, amb ànim d’amagar coses i amb ganes de no aclarir res. I és quan ens enfadàvem amb Pujol perquè feia servir la frase massa sovint o perquè tenia la innegable habilitat de "fugir d’estudi" i de defugir certes qüestions espinoses que no volia respondre.

En aquest moments que estem vivint a Catalunya crec que és urgent i necessari un "AVUI SÍ QUE TOCA!" . Perquè crec que és urgent que tothom parli clar i net. Ja comencem a estar tips de tant teatre com fa el tripartit (teatre del bo, que diria Mourinho) i del papers galdosos que fan la majoria dels membres del nostre Govern, per exemple. Ja no sabem qui és qui i què defensa cadascú. No seria hora de clarificar postures i deixar-se de tantes mitges paraules i de tants silencis? Els ciutadans tenim dret a que els nostres polítics ens parlin una mica clar i net en tots els temes importants.

Parlar avui de la crisi, dels diners que rebrem amb el nou Estatut, de l’ afer del Palau, de les retallades que ha sofert l’ Estatut i del que s’espera del Tribunal Constitucional, -i de moltes altres coses- és urgent que se’ns en parli clarament i puguem esbrinar qui té responsabilitat en cada cosa.

Després, a l’ hora de votar, cadascú ho tindrà en compte perquè justament les eleccions serveixen per això: ratificar o retirar la confiança als Governs.

Etiquetes de Technorati:

No hi ha resposta

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*