14 jul. 2009

A partir d’ara només ens robaran la meitat.

Publicat en 19:01 sota Catalunya,Finançament,POLÍTICA

Això és el que els deu haver dit Zapatero al tripartit. Veig que tots estan molt content i satisfets….Serà perquè, a partir d’ara, ens robaran menys, ens espoliaran la meitat.

Mireu, jo de números no hi entenc. No agafo la calculadora perquè no sé ni per on s’encén i em cauria de les mans. Però sí que escolto la ràdio, llegeixo diaris, revistes, miro d’informar-me amb persones que saben de tot això i no n’he tret l’aigua clara. La impressió que trec de tot plegat és que hem assolit un finançament poc clar, difuminat, complicat, basat en futuribles, que ha arribat tard i que, pel que diuen molts, serà una enganyifa.

No l’entenem la gent normal; però és que no l’entenen ni els entesos. Han donat números que ningú sap ben bé d’on els treuen. Es parla de regal enverinat, molt ben embolicat i que fa molt goig. Però s’ha de veure que passarà perquè molts coincideixen que seguirem asfixiats.

I què voleu que us digui? Tant és morir d’asfíxia com morir a la forca. Almenys, si hem de morir, fem-ho amb dignitat, una virtut que aviat ja no sabrem què és.

Etiquetes de Technorati: ,,

2 respostes

2 respostes a “A partir d’ara només ens robaran la meitat.”

  1. Joaquimen 14 jul. 2009 en 23:34 1

    I la dignitat…. que t’he de dir. No sabem on para.

  2. jrrofen 15 jul. 2009 en 9:08 2

    €i! A mi em passa un xic com a tu…no ho entenc…no ho puc entendre…no ho vull entendre…no vull fer-me mala sang…vull viure feliç…

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*