20 març 2009

Ha arribat la primavera.

Publicat en 10:22 sota Poesia

L’AMETLLER FLORIT

A mig aire de la serra

veig un ametller florit.

Déu te guard, bandera blanca,

dies ha que t’he delit!

Ets la pau que s’anuncia

entre el sol, núvols i vents…

No ets encara el millor temps

pro en tens tota l’alegria.

– Joan Maragall –

Aprofitant que faig pont a la feina, hem quedat amb un grup d’amics d’anar a celebrar la primavera prenent una mica el sol, l’aire i dinant a fora.D’aquí una estona anirem a l’ Estany d’ Ivars. Passejarem, observarem aus, veurem ametllers florits, xerrarem, trencarem la monotonia de cada dia i estrenarem la primavera.Oblidarem per una estona aquest món de cada dia i ens penjarem d’algun núvol que passi per anar a donar un tomb. Veurem com la vida recomença contínuament i potser agafarem oxigen i ganes per una temporada més.Bona primavera, amics.Etiquetes de Technorati: ,,,,

4 respostes

4 respostes a “Ha arribat la primavera.”

 1. reflexions en català (marc)en 20 març 2009 en 12:46 1

  Hola,

  Ets d’Ivars? La meva mare és filla de Barbens i a Ivars hi tinc família.

  S’hi deu estar bé a l’estany, eh?

 2. jaumepubillen 20 març 2009 en 16:48 2

  Hola marc: Sóc de Castellnou de Seana , però visc a Mollerussa.
  L’estany està maquíssim. Quan pugui, dóna-hi una volta. Està ple fins dalt de tot d’aigua i també hi ha moltíssims ocells.
  Una abraçada

 3. Ambrosíaen 20 març 2009 en 22:50 3

  Ha de ser tot un plaer poder gaudir de la arrivada primaveral en un lloc tan maco com el que parleu… i penjar-se de un núvol… per sentir que la vida brolla de nou… una sensació que ben segur arriva a l’ánima… així m’ho han fet sentir les teves paraules …
  Un petonet…

 4. saulaen 20 març 2009 en 22:52 4

  Ha de ser tot un plaer poder gaudir de la arrivada primaveral en un lloc tan maco com el que parleu… i penjar-se de un núvol… per sentir que la vida brolla de nou… una sensació que ben segur arriva a l’ánima… així m’ho han fet sentir les teves paraules …
  Un petonet…

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*