06 març 2009

Ningú parla més de merda que el qui n’està untat.

Publicat en 20:56 sota POLÍTICA

«Ningú parla de merda més que el qui n’està untat». Aquesta frase se la podrien aplicar aquests dies els del PP.  S’han passat tots aquests anys d’oposició criticant els adversaris i treien al sol la poca o molta roba bruta que trobaven o, a voltes, només s’imaginaven.

Bé, sembla que ja els ha arribat l’hora a ells, que s’han omplert la boca fins a vomitar. S’han dedicat a criticar a tort i a dret defectes que ells mateixos tenen a cabassos. Aquest és exactament el sentit de la frase del títol.

I després d’anar a darrere d’uns i altres, ensumant els culs dels altres partits com a gossos perdiguers per si trobaven alguna pudor sospitosa, ara resulta que els sospitosos són ells.

Ara hauran de començar a explicar qui ha fets tants regals de vestits al Sr. Presidente de la Comunidad Valenciana Francisco Camps i per quin motiu han estat regals tan generosos amb ell . I el Srs. Ricardo Costa, José Víctor Campos Guinot, Rafael Betoret Parreño això  i alguns alts càrrecs més del PP hauran d’anar explicant tot el que s’ha trobat en una Caixa B d’un pis de Madrid que tenia tota aquest extensa xarxa de corrupció a l’engròs. I només és el començament. És la serp que comença a treure el cap. Quan surti tota la serp ja veureu que és una boa considerable.

O, si no, temps al temps.

Etiquetes de Technorati: ,,

No hi ha resposta

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*