09 des. 2008

Societat anònima.

Publicat en 21:41 sota SOCIETAT

 
A ningú li agrada ser anònim. Ser anònim, no tenir nom, no ser ningú, no ser reconegut per ningú ni per res no agrada ni és bo. No és bo ni per la persona ni per la mateixa societat.

L’anonimat ens fa sentir i ser ningú. Sense drets i sense deures. Les pitjors coses que es fan, es fan en l’anonimat. No hauria de ser així però, malauradament és així. La persona anònima, la que no compta, se sent exclosa. En realitat és una exclosa. No compta per res ni per ningú.

Si no ens agrada viure en una societat anònima hem de conèixer els nostres veïns, hem de parlar-hi i hem d’escoltar-los. Això se’ns fa cada dia més difícil (per cultura, per costums, per idioma, per diferències de tot tipus cada dia més accentuades) però cada dia serà més necessari si no volem excloure o sentir-nos exclosos. 

Una resposta fins a ara

Una resposta a “Societat anònima.”

  1. jrrofen 10 des. 2008 en 10:07 1

    jaume una cosa és l’anonimat i una altre tenir-nos controlats com ho estem…tots dos serrells son dolents. josep

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*