06 des. 2008

Confirmat: Zapatero té 2 cares…o 3!

Publicat en 18:29 sota Mentides,Zapatero


Era una cosa que corria pels passadissos de Madrid:” A Zapatero li passa alguna cosa”. Doncs ja s’ha pogut confirmar: A Zapatero li surt una cara nova sota l’orella dreta. Una cara que mira cap al costat (com fent-se l’orni, el desentès) mentre l’altra mira endavant.Si no us ho creieu, mireu la foto que publico aquí al costat…

I encara corre una altra notícia, que no us la puc confirmar encara, però us en faré una petita entrega per tal que us hi aneu fixant: sembla que n’hi està per sortir una tercera al clatell.

I tot plegat, quina importància té, us direu. Doncs sembla que és per poder mirar a la vegada cap a Catalunya i cap a la resta d’ Espanya sense agafar torticoli. Sembla que hi ha una prestigiosa clínica madrilenya (Clínica Moncloa-PSOE. SA) que fa aquests tipus de cirurgia a petició d’alguns interessats i es remoreja (ja sabeu que Madrizzz viu de rumors) que la majoria de clients són polítics. Segurament que aquest tipus de cirugia s’exportarà a l’ estranger veient l’èxit que té.

A Zapatero, per exemple, li vindrà de primera: amb una cara podrà dir als catalans que complirà al peu de la lletra el que aquí diguem i amb l’altra dirà tot el contrari sense el més mínim dolor. Ni tan sols haurà de girar el coll i dissimular!

Una resposta fins a ara

Una resposta a “Confirmat: Zapatero té 2 cares…o 3!”

  1. jrrofen 07 des. 2008 en 9:32 1

    els polítics són camaleons adopten el color que el moment requereix (…) ho fan per distreure al poble i fer-se l’orni a la vagada. El poble també és es fa l’orni per poder viure. Diuen que les aspirines últimament han doblat vendes. No m’estranya “les pantomimes camaleòniques del govern solen donar maldecap” Quan els nostres il•lustres fallen, el poble aguanta. josep

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*