25 oct. 2008

Vergonya aliena

Publicat en 15:31 sota Catalunya,POLÍTICA

Jo et critico a tu perquè has gastat no sé quant en el cotxe oficial.Tu em critiques a mi perquè he dit el que no s’havia de dir.Ell ens critica a nosaltres porque volem fer coalició amb ells.Nosaltres critiquem els altres perquè no volen donar-nos el que ens pertoca.Vosaltres ens critiqueu a nosaltres perquè vam dir no sé quines coses abans d’ahir.Ells es critiquen a ells mateixos perquè la facció tal no diu el que va dir la facció qual…I, entre tots, la casa per escombrar!!!Què en som de desgraciats els catalans!!

2 respostes

2 respostes a “Vergonya aliena”

  1. Anonymousen 25 oct. 2008 en 21:16 1

    El gran mal de Catalunya és justament aquest: que no ens posem mai d’acord ni pels temes que més ens interessen a tots.
    I així ens va…

  2. jrrofen 27 oct. 2008 en 11:12 2

    tothom es fixa em tothom i mentes tant la casa per endreçar

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*