06 set. 2008

L’escombriaire

Publicat en 15:15 sota Feina,SOCIETAT

Ahir parlava de les caques de gos. Després vaig pensar en la feina important i necessària que fan els escombriares.M’he adonat que darrerement hi han més dones que homes. Serà perquè les dones surten més barates? Els ajuntaments, cada cop més, contracten les feines a empreses privades. I aquestes donen feina a qui els surt millor de preu.Penso que gràcies a aquestes bones persones -la majoria de vegades estrangeres- tenim els nostres carrers i places força nets. Quan vaig xino-xano a treballar, cada dia em trobo la mateixa escombriaire, més o menys al mateix lloc,  netejant les restes de la terrassa d’un bar que durant l’estiu ha posat taules al carrer. Penso: què en sóm de porcs! Tot ho tirem a terra sense pensar-nos-ho dues vegades.Si en serà de necessària l’assignatura d’ educació per a la ciutadania!!! No ja només per aquells que treuen a cagar els gossos al carrer i no arrepleguen les caques,  sinó per a la gran majoria de gent que llencem els papers a terra.El meu agraïment a tant oficis senzills que ens fan la vida més agradable. Els escombriaires, per exemple.

Una resposta fins a ara

Una resposta a “L’escombriaire”

  1. jrrofen 07 set. 2008 en 9:54 1

    jaumepubill te’ns tota la raó del món de caques de gos n’està ple. El noi que neteja els carrers del poble porta gorra i cabells embullats, és de color la mar de simpàtic et saluda sempre amb un “Bon dia”. M’amoïnen les caques i molt, però davant d’una caixa matí i tarda sempre hi han joves xerrant o fen moneries, “qual peixos a la peixera” tots pelant pipes, la placeta queda encatifada per les clofolles. Enlloc no nià un pam de net.josep

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*