02 set. 2008

Un ric molt ruc va morir d’un cop de roc.

Publicat en 22:22 sota España,POLÍTICA

Qui és el ric?

Qui és el ruc?

Qui és el lladre?

Qui es va morint, poc a poc, d’inanició?

Endevineu-ho….

 

Però estic segur que ja sabeu de què i de qui parlo. Un donaré una pista:

Us sona això de finançament, d’Estatut retallat i després passat pel forro i pel ribot?

Aquests dies, que he començat a treballar després de les vacances, estava pensant què se’n fan del meus impostos que cada mes (religiosament) se’m queda l’ estat espanyol. Estava pensant que amb els meus impostos els extremenys compren un ordinador per a cada nen mentre que aqui en tenim un per a cada 5; els andalussos fan operacions d’estètica (pits i culs) mentre aquí ens hem d’esperar 5 mesos per una pròtesi de genoll; els castellans promouen la seva llengua arreu del món com si fos la única que es parla per aquests verals i pensant-se que és “just i necessari” que sigui així… (Què es creuen aquests catalans! Que aquest tipus de “dialecte” val la pena ensenyar-lo? Però si fa vergonya! Aquestes coses val més amagar-les darrera la porta.)

I, entretant , mentre em disposo a començar a treballar amb ànims i pensant que estic fent alguna cosa positiva  (a més de guanyar-me les garrofes) resulta que em diuen que els meus impostos marxaran per no tornar mai més….

 

I lllavors no sé si tornar-m´hi a posar o val més que continuï fent vacances.

Vacances pagades per qui? Potser a partir d’ara les meves vacances me les pagaran els espanyols aquests que deia…

 

Una resposta fins a ara

Una resposta a “Un ric molt ruc va morir d’un cop de roc.”

  1. Carmeen 04 juny 2009 en 23:45 1

    I no s’hauria de fer alguna cosa? Una resposta generalitzada i organitzada de la societat civil, ja que pel que sembla, amb la “societat” política no es pot comptar, ja que ha acaparat totalment el “ser social” i la resta de mortals no tenim accés a cap possibilitat de sancionar-los directament, de criticar-los obertament, de contrarestar el seu poder d’alguna manera… Son uns administrador cada vegada més sospitosos, que generen més desconfiança i descontentament, que gestionen els nostres afers sense donar-nos explicacions, opacament, imposant-nos els seus criteris i sense voler-ne saber res dels dels demés. Haurien de passar comptes. Quines mesures han pres per crear nous llocs de treball, que no fossin vinculats precisament a obres o obres públiques(sector construcció, sobredimensionat) ? Abans que esclatés la crisi, quan ja se sabia que acabaria explotant la bombolla immobliaria, quan encara hi havien diners i superàvits, qué es va fer? Qué s’ha fet per solucionar el gravíssim problema de l’habitatge? Si l’opcció de llogar fos normalitzada i amb preus menys abusius, possiblement moltes famílies no hagueren optat per hipotecar-se tan perillosament. O es que això no interessava? Però bé, el mateix Solves, tant socialista i d’esquerres ell, tant com els que resten al govern, ho va dir fa un cert temps “Espanya és un país de paletes i cambres” ¡ Vaja perspectiva! en el millor dels casos, perquè i si es deixen de vendre pisos i el turisme va minvant i se’n va cap a altres països, aleshores qué?

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*