07 maig 2012

“Si tencs coions… dímelo a la cara”

Publicat en 21:17 sota Humor

Heu escoltat avui el president d’Extremadura responent a Trias? Inclús s’ha atrevit a respondre amb un parell de paraules en extremeny-català!  Anem bé!

Resulta que José Antonio Monago replica a les declaracions de l’alcalde de Barcelona, que ha qualificat de "catàstrofe" l’AVE d’Extremadura i no ho fa amb arguments sinó que només ho fa amb testosterona com a bon espanyol. No importa que l’AVE sigui greument deficitari en uns moments de restriccions de tota mena o que aquest AVE s’hagi de quedar a la frontera amb Portugal perquè ells no pensen connectar-lo. És igual. S’ha de fer l’ AVE per no ser menys. I Es farà l’ AVE de Galícia amb aquests mateixos arguments. És allò del “cafè para todos” encara que no hi hagi diners per comprar cafè o encara que la majoria no en vulgui. El cafè s’ha de servir per no ser menys que els altres i el cafè els hi hem de pagar nosaltres en moments que no hi ha diners per a coses fonamentals. A nosaltres no ens donen els diners que ens deuen, però és veu que és igual.

Explica Germà Bel –un expert en aquests temes- que les paraules de Monago denoten que hi ha un problema de fons. I aquest problema és que els governants espanyols consideren que l’AVE ha de ser utilitzat com un element d’igualtat entre espanyols, més enllà del retorn econòmic de la inversió i del flux de passatgers. "Després tenim reaccions com aquesta", apunta el catedràtic d’Economia Aplicada. Aquesta voluntat de construir "igualtat" entre espanyols via quilòmetres d’AVE comporta, segons argumenta Bel, que aquest any es destinin més de 4.000 milions d’euros en una infraestructura que no tindrà retorn econòmic suficient com per fer-la rendible.

4 respostes

4 respostes a ““Si tencs coions… dímelo a la cara””

 1. Josep M Boix-Masramonen 08 maig 2012 en 11:54 1

  No gastem energies a respondre aquest maleducat i vast del PP –que vés a saber com ha arribat a president d’Extremadura. ¿Deu ser que no en tenen de més presentables? ¿És que se’ls han acabat els arguments de llufa? ¿I amb aquesta gent volen fer créixer l’unionisme dels catalans? Endarrere aquesta gent…!

 2. Jaume Pubillen 08 maig 2012 en 17:35 2

  Josep Maria: No és per gastar energies… és simplement un toc d’humor. Fixa’t que vaig etiquetar l’entrada en l’apartat d’ humor…
  Els presidents extremenys se superen en aquesta boja cursa, barreja de mala educació i ruqueria que gasten. Semblava impossible que aquest individu pogués superar els Ibarra i Cia, però ho ha aconseguit!

 3. Josepen 08 maig 2012 en 21:26 3

  Ni patriotisme extremeny ni res de tot aixó el tema es la “pasta”.
  L’ave serà un desastre d’inversió, ell ja ho sap , pero ja s’han reapartit el pastís.
  De les obres d’aquest Ave en surtiran uns quans millonaris i això es el que vol la cúpula corrupte, desprès utilitzen el patriotisme per distreure el personal Aquesta estratégia fa segles que funciona i pel que veig seguira funcionant

 4. Josep M Boix-Masramonen 09 maig 2012 en 10:18 4

  Jaume, tens raó: calia entendre-ho sota l’epígraf d’ humor. El que passa és que rient-rient, ens estan entabanant per tots costats –¿has llegit l’article d’H.López-Bofill avui sobre CiU?–. Tant de bo al nostre país tot plegat agafi un camí més dreturer cap a la dignitat i la llibertat.

Comentaris RSS

Deixi una contestació

*