21 nov. 2011

Epitafi per aquell que ha arribat

Publicat en 1:07 sota Poesia,POLÍTICA

Avui pensava que ZP –pobret- es mereix un bon epitafi ara que ha arribat al final del camí. No s’ha mort del tot, encara. Però ja li queden pocs dies de vida política, per més que faci les darreres espernegades i es mogui amb els estertors de la mort política imminent.

ZP es mereix un bon epitafi, pobret. Però pensant-ho bé, no sé si l’epitafi hauria de ser només pel que se’n va i no podria ser també pel que arriba, pobret.

Perquè al gallec li esperen sensacions fortes, sobresalts intensos i cigars fumats entre corredisses. Ell s’ho ha buscat!

Però seré bona persona i avui els desitjaré el millor: al primer, que se’n vagi ben lluny i no li vegem el pèl mai més. I a l’altre que miri de no ser massa mala persona amb nosaltres, pobrets indis de la reserva catalana.

I parlant d’indis i d’epitafis, n’he llegit un de molt bonic que ens ajudarà a començar la setmana de forma poètica, que sempre va bé.

 

Epitafi per aquell que ha arribat

No vagis a la meva tomba i no ploris

perquè no hi sóc.

Jo no dormo.

Sóc mil vents que bufen,

la brillantor d’un diamant a la neu,

la llum del sol damunt del gra madur,

la suau pluja de l’estiu.

En el silenci delicat de la matinada

sóc un ocell que vola ràpid.

No vagis a la meva tomba i no ploris,

no hi sóc,

jo no he mort.

Indi americà anònim.

2 respostes

2 respostes a “Epitafi per aquell que ha arribat”

  1. RamonBen 21 nov. 2011 en 8:39 1

    El PP i CiU, estan en deute amb la ciutadania, el PP , com a espanyols exemplars ens ha de treure de la crisis, i enfrontar-se amb la màxima dignitat i valentia amb Europa, CiU ens ha de portar dues promeses electorals , el dret a decidir i el Concert econòmic, el Concert vol dir recaptar nosaltres tots els impostos amb una Agència Tributaria pròpia i pagar un cùpo al estat, que els bascos no paguen mai, a més que ens continuïn retallant drets socials perquè als seus votants els ha agradat molt, i que no facin cas a ningú que els digui que hi ha altres maneres de resoldre la crisis, com podria ser, una fiscalitat més justa, als seus votants no li perdonarien mai. En fi,Salut i Sort per a tots, ens farà falta

  2. Jaume Pubillen 21 nov. 2011 en 19:58 2

    Hola Ramon: Amb aquests resultats ens arriba un moment molt delicat i, a la vegada molt interessant. Per una banda veurem què vol fer o pot fer el PP. Li veurem les intencions ocultes de seguida. I per altra banda, veurem si CiU deixa de banda les ambigüitats i planta cara pel bé de Catalunya en les coses fonamentals.
    S’haurà d’anar veient. Una abraçada

Comentaris RSS

Deixi una contestació

*