13 nov. 2010

Més llarg que un dia sense pa

Publicat en 13:49 sota POLÍTICA

Ha arribat la campanya electoral. Ens esperen uns dies tediosos, llargs, inacabables, pesats, avorridors, fatigants, fastigosos perquè haurem d’escoltar els mateixos eslògans i les mateixes musiquetes dies i dies. Veurem penjats dels pals de la llum les cares somrients (i força falses, val a dir) dels mateixos de sempre, que diran el mateix de sempre i ens prometran l’oro i el moro de sempre que, –com sempre- no faran.

Perdoneu tanta parrafada carregada de tanta mala llet. però és que el temps de campanya electoral em fa venir mala llet perquè ho trobo una autèntica pèrdua de temps i de calers. Ens cansarem d’escoltar paraules falses, enganyoses i discursos plens d’arguments fal·laços. I com més lluny estiguin del poder, pitjor. “El prometre no fa pobre”, diuen. I a fe que tenen raó! Aquest 15 dies de campanya es promet més que durant els quatre anys següents que és quan en realitat no es fa ni s’acompleix allò que es va dir.

Algú ha dit que seria millor un dia de campanya i 15 de reflexió. Seria meravellós!. Trobo que seria una mesura encertadíssima perquè per tot el que ens oferiran els candidats amb un parell de dies ho tindrien llest. Els cara a cara interessants no es faran o es faran massa preparats i massa postissos. I ja veureu que no ens diran res d’autènticament nou. Tot plegat se’ns farà més llarg que una Quaresma o més llarg que la Pàssia, com deien abans.

En una paraula: que em sembla que ens ho podríem estalviar i ens ho podrien estalviar, no us ho sembla?

2 respostes

2 respostes a “Més llarg que un dia sense pa”

  1. Alberten 13 nov. 2010 en 16:09 1

    Doncs si estàs cansat de les cares de sempre, en aquestes eleccions tenim l’oportunitat d’apostar per uens cares diferents que, de forma sincera, estan disposades a canviar les coses. És, al meu, parer, per qui hem d’apostar.

  2. Jaume Pubillen 13 nov. 2010 en 17:06 2

    El que passa, Albert, és que jo tinc prou clar a qui he de votar. No em caldria campanya electoral i aguantar tants pesats. Vols dir que canvia gaires opinions una campanya electoral? Em sembla que ben poques.
    Una abraçada.. i Independència!

Comentaris RSS

Deixi una contestació

*