16 set. 2010

M’he buscat i no m’he trobat

Publicat en 19:27 sota LITERATURA

espejo6lu Reconec que aquest matí m’he llevat una mica estrany. Notava alguna cosa que no sabia definir. Alguna cosa em passava i no sabia ben bé què era. El cas és que he anat al quarto de bany com cada dia, m’he mirat al mirall i no m’he vist. No m’he vist! Allà, davant meu, no hi hi havia ningú. Ho he començat a trobar estrany, si voleu que us digui la veritat. Després, pensant-ho bé i ja no tant endormiscat, m’he esfereït una mica.

Resulta que no hi sóc al mirall. Però jo sóc allà! Em pessigo i veig que sí, que sóc jo mateix que em pessigo i que em faig mal. I començo a preguntar-me: No existeixo, potser? Cóm és possible que hi sigui i no em vegi?

he trucat corrents al meu psiquiatra. tampoc l’he trobat al seu número de sempre. El contestador em deia que allà hi vivia una altra persona. Ara resultarà que el meu psiquiatra tampoc existeix!. I el món?. I les coses?. I jo?

Bé, ja veig que se’m presenta feina pel cap de setmana. serà una qüestió per tractar sèriament.

Etiquetes de Technorati:

2 respostes

2 respostes a “M’he buscat i no m’he trobat”

  1. Anònimen 16 set. 2010 en 19:42 1

    Potser demà et tornaràs a trobar. A vegades val més no meditar tant segons quines coses, o simplement has de canviar de psiquiatra. Bonic el conte. Una abraçada.

  2. Jaume Pubillen 18 set. 2010 en 10:15 2

    Hola, anònim: Encara no m’he trobat…. És una feina llarga. Però persistiré…..com en Guardiola!
    Una abraçada

Comentaris RSS

Deixi una contestació

*