08 jul. 2010

El pop PAUL

Publicat en 19:34 sota Humor

Que hi ha animals força més intel·ligents que moltes persones ja era sabut. També és sabut que els pops són molt intel·ligents. El que no era conegut és que tinguessin el do d’endevinar el futur com el "Mago Félix". En vista de tants encerts com a aconseguit aquest pop alemany a l’hora d’endevinar els resultat dels partits del Mundial de Futbol, corre el rumor que el fitxarà Zapatero i el farà Ministre d’Economia, a veure si el seu govern comença a encertar algunes de les prediccions que en aquests darrers temps ha anat fent i que no se n’ha acomplert cap ni una…

Aquest animal -amb perdó dels altres animals- (i ara no em refereixo als polítics, no sigueu mal pensats) a partir d’ara podrà preveure les tensions de l’economia, dels bancs i, fins i tot les diverses i quotidianes tensions dels matrimonis. D’aquesta manera la nostra economia hi sortirà guanyant perquè sabrem una mica més per on s’ha d’anar i tot serà més previsible i no hi haurà tants ensurts. Hi sortirà guanyant el "Gobierno de Ejpaña" (Zapatero no crec que ja hi tingui res a fer, ni amb el pop endevinaire) i hi sortirà guanyant també  l’economia de tots perquè podrem invertir els pocs calés que ens sobrin en valors segurs a la borsa…

I , sobretot, hi sortirà guanyant el pop Paul perquè entretant no se’l menjaran i potser li faran fins i tot un bon contracte laboral o simplement com a assessor del Govern que, sigui com sigui, tenen tots un bon sou. L’únic inconvenient que tindrà el pop serà que haurà de fer acte de presència a l’oficina cada dia (encara que no treballi). Ara només ha de treballar cada 4 anys, o sigui quan hi ha Mundial de Futbol.

És veritat allò de que no es pot tenir tot a la vida!

Etiquetes de Technorati:

4 respostes

4 respostes a “El pop PAUL”

 1. Aureliaen 08 jul. 2010 en 21:52 1

  Posat’s a fer que li ho comuniqui a la responsavble d ela politica alemanya i als repsonsabels europeus…que també van perdudets eh!

 2. Ventafocsen 09 jul. 2010 en 10:45 2

  M’ha agradat molt el post. Al pop Paul, pobre animalet, sí s’equivoca molt ens el podem menjar a la gallega. Però a l’altre, pobre no sé què, no els empassaríem ni cuinat.
  Segueix regalant-nos posts amb aquest gran toc d’humor que hi has posat, també ens va bé riure de tant en tant. Una forta abraçada.

 3. Dollyen 09 jul. 2010 en 16:04 3

  Molt bó, l’article :-) Només una puntualització: Paul no és un pop alemany. Viu a l’aquari d’Oberhausen, però és originari d’Anglaterra :-)

 4. Jaume Pubillen 09 jul. 2010 en 21:37 4

  Pobre Paul! Per més que endevini i endevini….li tocarà mala fi… Estic segur que si falla a la final el penjaran a la plaça pública i després se’l menjaran… Em sap greu per ell…
  Gràcies pels vostres comentaris. Una abraçada.

Comentaris RSS

Deixi una contestació

*