27 nov. 2009

Passeu…passeu!

Publicat en 21:34 sota A PEU,Blogs

Mapa de visites del 16/11/2008 fins als 17/11/2009

Quan arriba una visita a casa, se la fa entrar ("passeu..passeu!"), se la fa seure i se la convida a beure o menjar alguna cosa. Això és el que voldria fer jo amb les visites al meu blog. Però és que són moltes i algunes no sé d’on venen, ni sé qui són. Però igualment el meu desig seria fer-les passar a casa i poder fer petar la xerrada una estona.

Quan vaig començar aquest blog no em podia imaginar mai a la vida que seria visitat per tanta gent. Sincerament ho dic. Ara fa poc més d’un any que vaig posar un mapa de visites per la simple curiositat de saber des d’on et poden arribar a llegir i quanta gent et pot arribar a llegir. Aquest mapa s’arxiva de forma automàtica cada any. Aquí el teniu, tot tenyit de taquetes vermelles i amb un total de 5.791 visites des del 16 de Novembre de 2008 fins al 17 de Novembre de 2009. Si comptem que el blog va començar uns mesos abans, vol dir que possiblement aquest blog ha estat visitat al voltant de 6.000 persones.

Ja sé que això no és res i que comparat amb altres blogs és una autèntica misèria i una ridiculesa. Ja ho sé. Però és que aquesta no era pas el meu primer objectiu quan m’hi vaig decidir. Jo ho he dit alguna altra vegada: el primer objectiu era poder buidar el pap i dir-hi la meva als temes que em vinguessin de gust. Que després algú et llegeix, opina i comenta? Doncs molt millor.

Per tant, gràcies a tots els que han perdut un minut del seu temps en llegir-me. Alguns sé que ho fan cada dia i altres només de tant en tant. Alguns m’ho han fet saber per escrit i altres cara a cara. Amb alguns hem continuat la conversa a rel d’un tema que he escrit. Alguns no han estat d’acord amb alguna cosa de les que he escrit i altres m’han felicitat. Tot plegat anima a seguir. I seguiré escrivint pel simple gust d’escriure, per a mi mateix i pels que vulgueu llegir-me. Però dóna bo que el que hom escriu algú ho llegeixi i, per tant, vull donar-vos les gràcies.

Etiquetes de Technorati: ,,

2 respostes

2 respostes a “Passeu…passeu!”

  1. MARIAen 29 nov. 2009 en 14:47 1

    Hola, gracias a ti por este maravilloso blog, primero, por la vuena volunta y compañia que nos haces empezando por mi que me siento, una alunna, amiga y , lectora ,de tan acertados escritos, que tanto me enseña, aaaaaaaaa pero amigo siento que ya va siendo un poco tarde para mi aprender, esta alunna
    ya con 88 abriles cumplidos, te desea una larga vida con felicidad y te conserve tu gran sabiduria, que tanto bien estas haciendo aqui y en todas partes donde te encuentras.
    Un beso,Maria.

  2. jaumepubillen 29 nov. 2009 en 21:00 2

    Gracias, María, a ti y a todos los fieles y pacientes lectores. Un abrazo grande.

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*