04 nov. 2009

Mirada endins i mirada enfora

Publicat en 21:54 sota Autocrítica

Per ser justos, hauríem d’aprendre a mirar una mica més cap a dins nostre. Cap enfora normalment ja ho fem i, a vegades, massa i tot. Mirem els altres, critiquem els altres, els veiem la brossa de l’ull i no veiem la biga que tenim dins del nostre.

Aquest text que algú m’ha fet arribar retrata exactament el que ens passa massa vegades a la majoria de nosaltres.

"Els vull explicar algunes coses de les que m’he adonat m’he adonat recentment…

Que la cantonada de casa meva és dues vegades més lluny que abans …  I
a més hi ha una petita pujada en què abans no m’havia fixat ….

Que m’he adonat que els graons de les escales ara són molt més alts … 
Que no serveix de res demanar-li a la gent que parli més clar, perquè
tots ara parlen tan baix que no s’entén gairebé res…

Que la roba que vull comprar ara la fan tan petita, sobretot a la cintura i als malucs, que em resulta molt desagradable posar-me-la …

Que la gent ha canviat i que ara és molt més jove que quan jo ho era ..
I de l’altra banda, la gent de la meva edat és molt més vella que jo…
Tant és així que l’altre dia em vaig trobar amb una antiga coneguda i ha
envellit tant … … que no em va reconèixer…

També he deixat de córrer darrere de l’autobús, perquè m’he adonat que ara surt molt més ràpid que abans….

Tot això ho he reflexionat aquest matí, mentre m’ arreglava davant del
mirall …

A propòsit…  Us heu adonat que els miralls ja no són tan nítids i clars com fa 50 anys?"

Etiquetes de Technorati:

Una resposta fins a ara

Una resposta a “Mirada endins i mirada enfora”

  1. Mariaen 07 nov. 2009 en 1:38 1

    Pues si jajajaja que casualidad, que te esta pasando lo que ya hace bastante tiempo que yo he ido notando lo mismo, va no te preocupes que a todo se acostumbra uno no pasa nada lo que hay que hacer es ir tomandolo con calma ;
    Ya veras tu trankilo lo del espejo mejor no mirarlo, a veces digo yo pero de que haran ahora los espejos, antes daba gusto mirarse, si yo soy la misma y ahora este espejo me esta enseñando otra que no soy yo,vamos, vamos con la musica a otra parte que esa me esta burlando, jajajajaja;
    Lo mejor creo que dejar que la rueda siga rodando,y nosotros llevarlo con calma, CHAVAL

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*