03 oct. 2009

Tatuem-nos el cervell!

Publicat en 9:54 sota Autoestima,ECONOMIA,PSICOLOGIA,SOCIETAT

Etiquetes de Technorati: ,,,,,

 

Jo no sé per a que serveixen els tatuatges. No els entenc. No entenc per què la gent es tatua. Què vol dir? Què vol aconseguir? Per què és tanta moda? En fi, que no ho entenc…

Ja sé que és moda i que tot el que es posa de moda una gran majoria de gent ho segueix fidelment. Serà veritat que cada dia som més ramat de bens? Si es tatuen per distingir-se tampoc no ho acabo d’entendre perquè la única cosa que fan és canviar el dibuix (i ni això!) però el fet és el mateix: tothom va marcat. Abans marcaven els xais, les vaques, etc per a distingir-los. Ens hem de marcar per a distingir-nos? Som tan iguals i volem ser tan diferents que ens hem de fer una marca al braç. al cul o a la panxa? I aquests que es tatuen la cara i bona part del cos saben exactament el que fan i el que significa?

En fi, que cadascú faci el que li sembli. Només faltaria! Però jo proposo una nova moda i farà que encara es puguin distingir més del ramat: a partir d’ara tatuaria els cervells. A veure si així podem fer persones diferents, úniques, personals, no clòniques. Potser marcar el cervell farem que la gent pensi diferent, sigui una mica més original, més creativa i ens podem distingir una mica més els uns dels altres.

I, entretant, la indústria que envolta aquestes noves arts fa calers a munts. I l’any vinent s’inventarà una nova moda. I els colors i els tatuatges canviaran una mica per tal que res canviï. Una mica semblant a com passa amb la roba: que la moda i els colors han de canviar cada temporada per tal que la indústria no pari….

Què en som de rucs!

 

Etiquetes de Technorati: ,,,,

2 respostes

2 respostes a “Tatuem-nos el cervell!”

 1. jrrofen 03 oct. 2009 en 10:04 1

  ei!
  No m’entra el cap veure un home/dona tatuat als seus 80/90 anys, tret dels que varen fer la mili a l’Africa. Tots aquets tatuats d’avui joves arribaran a grans i “lluiran” entre arrugues lo que ara els sembla bellesa!!!

 2. Mariaen 04 oct. 2009 en 16:44 2

  bien empiezo, tengo 88 años digo porque se les ocurre, despreciar la mas o menos, belleza o no belleza pero siempre natural que Dios, nos ha designado, siempre ha gustado, ver un rostro femenino o masculino me da igual,bien cuidado, bien arreglado, con
  buen gusto y educacion nos represente ante los demas,
  que me perdonen los que hacen los tatuajes y quien los luce a su manera gracias un saludo a todos.

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*