06 maig 2009

Perles.

Publicat en 22:03 sota Catalunya,PAÏSOS,POLÍTICA

Ja sé que no ho hauria de fer i que si ho sabés el meu metge m’ho prohibiria. Però hom és dèbil a la temptació o és que necessito la meva dosi de masoquisme; però us he de confessar que, de tant en tant, (tampoc massa sovint, eh!) entro a la pàgina web de la COPE. Escoltar-la no ho faig. Em sembla que no aguantaria i vomitaria…

Ja podeu suposar que hi trobo moltes “perles”. La COPE no canviarà per més que marxis dos de les seves estrelles. A vegades aquestes perles fan plorar de tanta tristesa que produeixen i a vegades  fan riure per l’exageració o la bestiesa que s’hi detecta.

Aquets dies estan eufòrics amb el País Basc i amb els acords que han arribat els dos gran partits nacionalistes espanyols (PSOE y PP). Ens recorden a tots els grans i “democràtics” pactes que han fet. Es veu que entenen la democràcia com els convé. I, per altra banda, venen a dir que fins ara no hi havia democràcia al País Basc. Durant tots aquests anys no es va votar potser?

“Treinta años. Ese es el tiempo que el PNV ha gestionado y gobernado el País Vasco a su antojo. En algunas ocasiones – las menos – lo ha hecho con piel de cordero y en otras – las más – recogiendo las nueces que caían del árbol que agitaba ETA con sus atentados, sus secuestros y su extorsión.”

Haurem d’esperar a veure com gestionen tot això i quan temps duren plegats. Certament no els veig massa futur. Però tampoc no en veia aquí a Catalunya i ja veieu: un tripartit darrere l’altre.

Què tindrà la política que enganxa tants culs als seients?

Etiquetes de Technorati: ,,,

4 respostes

4 respostes a “Perles.”

 1. Jaumeen 06 maig 2009 en 22:17 1

  De tant en tant, aterro aquí i et llegeixo tot. Aquesta análisi del país basc la comparteixo. Em fa pena que una nació com aquesta hagi caigut en mans, en certa manera, dels estrangers que un dia va acollir com a iguals. És natural que els sàpigui molt greu, i aquí a Catalunya ens passa quelcom semblant. Si la democràcia serveix per això, malament rai.
  Ah, em fa gràcia que diguis que ets un negat total per a la música, jas saps que jo encara ho era més que tu. També és veritat que hem canviat, però en bé o en mal?

 2. Jaumeen 06 maig 2009 en 22:22 2

  De tant en tant aterro aquí i et llegeixo tot. Comparteixo aquesta anàlisi del País Basc. Em fa pena que els bascos naturals del país hagin perdut la gestió del seu país per passar a mans dels qui un dia van acollir com a iguals. I una cosa semblant ens està passant aquí. Si la democràcioa sereix perquè etprenguin el país, malament rai.
  Ah,m’ha fet gràcia que et declaressis un negat total per a la música. Ja saps que jo encara ho era més que tu. Sí, és veritat que canviem, però no sempre en bé.

 3. Jaumeen 06 maig 2009 en 22:23 3

  Ja veig que m’he repteti, vaja planxa.
  Endavant amb el blog.

 4. Jaume Pubillen 10 maig 2009 en 11:20 4

  No pateixis, Jaume, per repetir-te. Hi han coses que les haurem de repetir 20.000 vegades i encara no ens entendran.
  M’alegra saber que et passeges pel meu bloc i t’ho agraeixo, igual que t’agraeixo els comentaris, encara que siguin repetits, jajajaja

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*