20 febr. 2009

“Carnes tollendas”.

Publicat en 20:20 sota SOCIETAT

Ja sé que sóc una mica “raret”en moltes coses. Ho reconec.Hi han moltes coses que no m’agraden i que em fan anar a contra corrent infinitat de vegades i en moltes ocasions.Per exemple: no m’agraden certes revistes (Lectures, Hola, Glamour, 10 Minutos, Cuore, Mia, Clara…). No m’agraden certs programes de TV (per entendre’ns, el que en diuen “del cor”). No m’agrada cert tipus de literatura, per ben escrita que sigui. No m’agrada cert tipus de música…I no m’agrada gens disfressar-me per Carnaval. Mai ho he fet. Ni de petit. I no crec que sigui per sentit del ridícul. Crec que és quelcom més. Ho hauria d’estudiar algun entès, d’aquests que fan tests i sessions llarguíssimes (i cares) de psicoanàlisi….És que aquests dies només veus disfresses per tot arreu. Els nens van i venen disfressats. Les colles de nois i noies surten a ballar disfressats. Les discoteques fan concursos de disfresses.Els polítics no cal que es disfressin perquè normalment en van tot l’any i aquests dies no se’ls nota res diferent.Tampoc cal que es disfressin els banquers. De fet, ja ni ho intenten. Podrien disfressar els resultats dels seus respectius bancs per no donar sensació d’abundància infinita. Però ja no ho intenten. Públicament fan ostentació dels seus robatoris a plena llum del dia i, per tant, dels seus resultats sempre bons. Cada any millors.A mi no m’agrada disfressar-me, ni l’ostentació, ni els “xismes”, ni les converses sense suc ni bruc, ni seguir sempre la corrent; no m’agrada seguir la moda, ni el dolç, ni tantes altres coses que fan que a vegades en mirin com a bitxo rar, una mica malament (d’on ha sortit aquest “tio”?)Per tant, no us estranyi si, un any més no em veieu disfressat. I no intenteu tampoc convèncer-me que ho faci.Bon Carnestoltes. Bon Carnaval. Bones “Carnes tollendas”. Bones “Carnes tollitas”. Bon “Carnevalle” a tots els que el celebreu.Etiquetes de Technorati: ,,

No hi ha resposta

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*