26 oct. 2013

A fora hi fa fred; a dins tot put.

Publicat en 1:15 sota Independència,POLÍTICA

El ministre d’Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, ens adverteix en to paternalista i amb una falsa bonhomia (a la que se li veu el llautó de lluny) que  “qualsevol territori que se segregui d’Espanya quedaria automàticament fora d’Europa "on fa molt de fred".

Miri, senyor Montoro, potser a fora hi farà molt de fred, però a dins hi fa molta pudor. Espanya put per tots costats i vostès -la genteta del PP- són un dels principals causants d’aquesta pudor. Morir de fred o  caure en la basca de la mort és una agonia similar i, què vol que li digui, jo prefereixo poder triar de quin mal he de morir o, si puc, fins i tot prefereixo poder buscar-me la vida per mirar de viure com pugui o com vulgui. Vostès, per no deixar, no deixen viure, ens condemnen a mort i causen tan fàstic i tan enuig que només escoltant-los a un li venen ganes de marxar ben lluny per no haver-los de veure mai més.

Senyor Montoro, recorda aquella famosa frase de la coneguda obra de Shakespeare, “Hamlet”, on es deia “ALGUNA COSA FA OLOR A PODRIT A DINAMARCA”?. Avui, senyor Montoro, Dinamarca ja no put. La que put és Espanya, perquè està podrida la Justícia, la Monarquia i n’estan les Institucions de tota mena. Aquí ningú controla res i són els “amiguetes” dels manaires els únics que poden sobreviure amb unes lleis que són com les de la selva: els més forts es mengen tots els altres. Aquí es pot empastifar amb mentides en plena campanya electoral per tal de canviar els resultats i no passa res. Ahir mateix llegíem als diaris que la magistrada del Jutjat d’Instrucció número 3 de Madrid, María Isabel Durántez Gil, ha arxivat les querelles que van presentar el president de la Generalitat, Artur Mas; l’expresident Jordi Pujol; l’actual conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig; i la Generalitat de Catalunya contra els periodistes Esteban Urreiztieta i Eduardo Inda per les informacions publicades al diari ‘El Mundo’ a mitjans de novembre del 2012, just abans de les eleccions al Parlament, i que relacionaven els querellants amb comptes bancaris a l’estranger i amb sumes cobrades en el marc del cas Palau. La jutgessa argumenta que les peces publicades queden justificades per l’exercici del dret a la llibertat d’informació.

Senyor Montoro i CIA: no tenim cap interès en quedar-nos perquè aquí tot fa massa pudor. No cal que s’escarrassin donant-nos consells. En lloc de consells el que han de fer és deixar-nos tranquils per poder fer el nostre propi camí.  

5 respostes

5 respostes a “A fora hi fa fred; a dins tot put.”

  1. Sòniaen 26 oct. 2013 en 5:20 1

    Bè, ja ès sabut què ells fan i desfan al seu gust. Independència, ara! M’agradat l’article.

  2. Josep Vidalen 26 oct. 2013 en 11:53 2

    Una veritat com un temple, que deien els nostres pares i avis, endavant Jaume.

  3. Jaume Pubillen 27 oct. 2013 en 22:54 3

    Si a fora hi fa fred, ja comprarem mantes, no us sembla?. Una abraçada a tots dos.

  4. josep estruelen 28 oct. 2013 en 12:08 4

    Jaume, tens tota la raó i si m’ho permets diré que és possible que en un altre lloc fa fred, però amb tota aquesta gent de seguir així ens quedarem gelats i la mala olor continuarà.
    Salutacions.

  5. Ponsen 28 oct. 2013 en 12:45 5

    Tapar-se pel fred funciona. En canvi tapar la pudor sol provocar una barreja d’olors encara pitjor…

Comentaris RSS

Deixi una contestació

*