03 oct. 2013

Presentació del llibre “A PEU”

Publicat en 20:16 sota Blogs,LITERATURA

1-PORTADA2-Contraportada

Aquesta és la portada i la contraportada del llibre que l’ Editorial “EL TOLL” d’Ontinyent (La Vall d’Albaida, País Valencià) m’acaba d’editar i que demà presentarem al CENTRE CULTURAL de MOLLERUSSA a les 9 del vespre.

Els que aneu seguint el blog potser ja ho haureu llegit perquè ja fa dies que vaig penjar, dins del meu blog, una plana dedicada al llibre on explico una mica de què va. Per tant, si us interessa, podeu llegir-ho clicant aquí.

Vull fer notar que, des que l’editorial es va posar en contacte amb mi,  fins ara que el presento ha passat exactament un any. Tota una llarga gestació, que sembla haver arribat a bon terme i ja ho veieu: ja tenim la criatura aquí i sembla que ben eixerida, ben maca i robusta. Ha sortir un totxo de més de 400 pàgines!. Ara només falta que us agradi…

La presentació vaig demanar si la volia fer un vell amic i confés fidel seguidor del blog: MN. IGNASI MONTRAVETA. No vaig haver d’insistir gens perquè de seguida em va dir que sí de forma ben generosa i vaig adonar-me que s’ho agafava amb molt interès. Per tant, segur que ho farà molt bé i valdrà la pena escoltar-lo. Moltes gràcies Mn. Ignasi!.

I, per acabar, només dir-vos que hi esteu tots convidats, tot i sabent que alguns de vosaltres sou de molt lluny i no podreu pas venir. Però us ho havia de fer saber… I també us prometo fer-ne una petita crònica per explicar-vos com ha anat.

Si algú vol adquirir algun exemplar del llibre el pot demanar directament a l’EDITORIAL EL TOLL  i us el serviran directament.

4 respostes

4 respostes a “Presentació del llibre “A PEU””

 1. Josep Mariaen 05 oct. 2013 en 15:53 1

  Jaume, em posa molt content que t’hagin editat el llibre “A Peu”. Rep les meves felicitacions i una forta abraçada, que espero donar-te personalment, doncs m’estaré uns quans dies per l’enyorada Catalunya a finals de novembre i començament de desembre.

 2. Jaume Pubillen 05 oct. 2013 en 18:44 2

  Josep Maria: Moltes gràcies. M’alegra que tornis aviat per la nostra terra. T’espero, i aquesta vegada procura que no sigui amb presses…
  Una abraçada forta

 3. Montserraten 08 oct. 2013 en 13:59 3

  Segur que va ser una presentació ben lluïda, familiar, sensible, inteligent i plena de referències socials, com tot el que traspua el blog que intento anar seguint sempre que puc.
  Moltes felicitats per la criatura, és una gran fita!

 4. Jaume Pubillen 08 oct. 2013 en 21:54 4

  Montserrat: Sí, va estar molt bé. Si llegeixes el post d’avui en faig una petita crònica. Gràcies per les teves paraules i per la teva fidelitat. Una abraçada

Comentaris RSS

Deixi una contestació

*