21 ag. 2012

Aliciaznar

Publicat en 1:06 sota POLÍTICA

camacho

 

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha exigit al president de la Generalitat, Artur Mas, que "recuperi el sentit del moment, el sentit comú i el sentit de la responsabilitat" i no vagi a la manifestació de l’Onze de Setembre.

Aquests del PP ja s’atreveixen a exigir el que sigui. Fins i tot, al mateix President de la Generalitat. Acostumats com estan al “ordeno y mando”, qualsevol dia exigiran que la Generalitat es tanqui. Si cal, l’ofegaran i la deixaran sense aire i sense diners perquè no es puguin pagar les nòmines a fi de mes.

Senyora Aliciaznar: I si anés a Madrid a reclamar els diners que deuen a Catalunya en lloc de fer-se el mil-homes per aquí? És allà que hauria d’exigir i no pas aquí. Deixi tranquil al President mas i que faci el que vulgui, que ja és prou grandet, no li sembla?

3 respostes

3 respostes a “Aliciaznar”

 1. Xavi Soleren 22 ag. 2012 en 0:01 1

  Doncs li queda força bé el bigot, tot s’ha de dir. Em recorda al Luis Cobos, aquell tronat director d’orquestra espanyol.

 2. Jaume Pubillen 22 ag. 2012 en 14:44 2

  A mi em recorda més el bigoti de l’ Aznar…. però, tots aquest bigotis tenen un toc dictatorial inconfusible.
  Bon estiu!

 3. Xavi Soleren 22 ag. 2012 en 15:17 3

  No m’he explicat prou bé, i tant que és el bigoti de l’Aznar, no ho dubto pas, el que volia dir és que Sánchez-Camacho més Aznar és igual a Luis Cobos. Deu ser per culpa de la calor que arribo a aquestes conclusions delirants.
  Salut Jaume!

Comentaris RSS

Deixi una contestació

*