16 oct. 2010

No et rendeixis!

Publicat en 20:56 sota GENERAL

4 respostes

4 respostes a “No et rendeixis!”

 1. Catalinaen 16 oct. 2010 en 21:09 1

  M’agrada molt aquesta poesia de’n Benedetti, té i dóna molta força. Una abraçada, forta també.

 2. cristinaen 16 oct. 2010 en 23:03 2

  Com totes les poesia de de la expresió de Benedetti, aquesta poesia és el reflexe d’una de les coses de la vida, pròpi de la expresió del poeta .Penso en quanta gent hi ha que necessita”correr los escombros…., quitar cerrojos…bajar la guardia abrir los brazos”y alguns no ho fan perquè l’orgull és més fort, que la humilitat i d’altres pot ser, que s’han deixat guanyar per la por.
  Crec que que tothom en qualsevol moment de la seva vida, necessiten una mà, que els ajudi a “retomar el vuelo”

 3. mariaen 17 oct. 2010 en 22:24 3

  Aquesta poesia és el reflex de tot el que hem d’estar disposats a fer en tot moment i que , de vegades, oblidam o ignoram o tenim por de fer… sens dubte, no ho podem fer tot sols, una mà amiga sempre és necessària, per fer-te recordar que ets viu i que has d’aprofitar aquest regal tan meravellós que se’t va fer al moment de néixer. Hem vengut al món per a ser feliços i hem de redreçar el camí en aquesta direcció, perquè ens ho mereixem i perquè no estam sols. Una abraçada

 4. jaumeen 19 oct. 2010 en 13:16 4

  Benedetti sempre és Benedetti. Sembla que no diu res i sempre diu molt i molts ben dit; amb la difícil simplicitat del que diu sense semblar no voler dir…
  Una abraçada a tots

Comentaris RSS

Deixi una contestació

*