05 gen. 2010

Quan s’encén la llumeta.

Publicat en 15:14 sota A PEU,Blogs,GENERAL

Una amiga que entra de tant en tant al meu blog em preguntava com podia trobar tema per escriure cada dia. Avui us faré una confessió ben personal de com ho faig això d’escriure al blog. Serà la manera de contestar a la meva amiga i d’explicar a qui li interessi com faig el blog.

Ja he parlat alguna altra vegada que em vaig decidir a escriure un blog més per inquietud personal que no pas perquè em llegissin. És una forma d’obligació moral que m’imposo per tal de que el meu cervell -ja de per si poc brillant- no s’apagui del tot. Alguns llegeixen, altres fan esport, altres van al bar. Jo he elegit buscar una estona per escriure perquè considero que és un bon exercici per mantenir en activitat la meva poca matèria grisa que em queda.

He de dir-vos que moltes vegades la llumeta s’encén de cop i em dic: això és tema per al blog. Vol dir que aquell dia ja no em cal triar. Ho veig clar de seguida. Altres vegades, els temes són molts i t’obliguen a triar-ne un. I també és veritat que hi ha dies que no sé de què parlar. És llavors quan vaig a la meva nevera particular i miro què hi tinc. Tal com deuen fer las dones que han de preparar el dinar cada dia per a les seves famílies. Hi ha dies que ho tenen clar. Però hi ha dies que obren la nevera i fan el que poden amb el que hi troben.

La meva nevera particular són els articles, les notícies, les frases, alguns blogs que llegeixo en un moment determinat i que m’agraden. Llavors els guardo i és d’allà que agafo el que necessito. Per tant, ja veieu que el problema no és escriure quasi cada dia si hom té temps i no té coses més importants a fer. El problema més aviat el tinc a l’hora d’elegir o a l’hora d’escriure de manera que no sigui massa llarg, massa avorrit o que no pugui interessar a ningú.

Per tant, ja veieu com m’ho manego. Ho aniré fent així fins que em cansi. m’avorreixi o no tingui res a dir. I aprofito per agrair a tots els que entren, em deixen algun comentari al mateix blog o que em confessen que entren al meu blog, el llegeixen i m’animen a continuar. Gràcies a tots.

 

Etiquetes de Technorati: ,

2 respostes

2 respostes a “Quan s’encén la llumeta.”

 1. jrrofen 05 gen. 2010 en 20:05 1

  ei! Jaume mai més ben dit i més clar (bombeta)
  mentes ho facis així res a dir però com li vaig a una blogaire empedreïda a penjar un post diari per obligació “las tasques imposades ens acaben matant” m’ho va entendre ara penja el post quant li ve de gust. No es el teu cas ni el meu, quant ho fem gaudim fen-t’ho. Que els reis et siguin benèvols i et deixin molts regals. josep

 2. Heteryen 06 gen. 2010 en 11:26 2

  MUY LINDO JAUME, PERO NO TE MINIMICES TANTO.
  MATERIA GRIS TE SOBRA Y POR MUCHO TIEMPO.
  ESPERO LOS REYES NO HAYAN OLVIDADO TU CARTITA….
  UN ABRAZO Y NO ABANDONES EN TAN BUEN CAMINO.

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*