22 juny 2009

Senyor agent: sóc minusvàlida.

Publicat en 19:52 sota DISCAPACITAT

El diari “20 minutos” publicava la següent notícia:

“Aquest any, els vigilants de zona blava i verd de Barcelona han imposat vuit multes a una minusvàlida. "Senyor agent: sóc minusvàlida, no em multi. Gràcies. (Eviti la multa i eviti’m haver de fer el recurs)". Al text segueix la transcripció del decret 97/2002, de 5 de març, que autoritza a les persones amb disminució i targeta d’aparcament a estacionar el seu vehicle "sense limitació de temps i sense comprovant".

Aquest és el cartell que, plastificat, llueix la Montse des de fa alguns dies en el seu cotxe, al costat d’una targeta d’aparcament de la Generalitat per a persones minusvàlides. I és que en el que portem d’any, ha hagut de recórrer vuit multes que li han imposat a Barcelona per estacionar el seu cotxe a zona verda o blava.

La Montse sap que el recurs el té guanyat per endavant. "Però és esgotador, em fan perdre temps i diners. Cada vegada que em posen una multa he de fer una còpia, fotocopiar la targeta, anar a Correus i enviar una carta certificada a l’ Institut Municipal d’Hisenda", diu la Montse, que lamenta la "ineptitud o mala llet" d’alguns agents que "desconeixen" la norma i la multen gairebé cada dia que va a treballar en cotxe. I ha imposat una queixa formal al responsable de mobilitat de l’Ajuntament. "Ja n’hi ha prou d’assetjament i discriminació als minusvàlids".

Com si la vida ja no fos prou complicada i dificultosa per a certa gent, només falta que vinguin funcionaris ineptes per acabar-te-la de complicar. No us ha passat mai (a mi si, i vàries vegades) que quan aneu a una finestreta a presentar algun paper, sempre en falta algun? I quan i tornes i trobes un altre funcionari et diu que en falta un altre i que dos dels que portes no calia portar-los. I quan hi tornes per tercera vegada….resulta que són tots a esmorzar i t’has d’esperar una hora perquè el que te l’ha de formar no hi és….

 

Etiquetes de Technorati: ,,

2 respostes

2 respostes a “Senyor agent: sóc minusvàlida.”

 1. jrrofen 23 juny 2009 en 8:38 1

  €i! A mi amb va passar el mateix, estacionat a una carga i descarga m’anaven a denunciar els municipals, tenia la targeta a la vista i conduïa el meu vehicle una furgoneta Camper WV mixta (per el sol fet de ser mixta, carga i passatgers ja podia aparcar-hi) ells cofois varen dir-me aparca a la zona blava¿? No admetin cap argumentació meva. Amb varen deixar fet pols, no per el fet en si sinó per la supèrbia de no volguérem ni escoltar-me. Ara però des de fa uns dos anys no tinc aquests problemes, doncs ja no condueixo. Jaume ¡Bona revetlla!

 2. Joanen 06 gen. 2010 en 14:34 2

  Les targeta d’estacionament no s’ha de plastificar… quan la envien ja porten el sobre de plàstic.

  Possiblement tingui problemes perque els agents pensen que aquesta targeta està falsificada com la majoria que n’hi ha.

  Jo tinc la tarjeta des de fa bastants anys i mai m’ha passat (i aixó que cada dia estaciono el cotxe a barcelona).

  LLUITEM CONTRA LA FALSIFICACIÓ,

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*