27 ag. 2008

Recony, aquests de Jazztel!

Publicat en 18:23 sota GENERAL

No em digueu que vosaltres no n’heu rebut cap que m’agafarà algun complexe rar.. Ja els he dit que no m’ interessa, que ja estic bé on sóc, que és molt car, que no em dóna la gana…. Em sembla que ja he acabat tots els arguments. Però ells, impertèrrits, segueixen en la lluita. El que em fa més gràcia de tot plegat és que parlen tots argentí. Com que conec una mica l’argot i el parlar “porteño”, al principi els seguia la corrent i em deien si jo també era argentí… Pitjor el remei que l’ enfermetat perquè llavors sí que ja no paraven i ja no hi havia manera de treure-me’ls de sobre.Ara ja he adoptat una nova tàctica i em va prou bé. Us l’explico per si la voleu fer servir: Quan tuquen i hom sent aquella cantarella de:-“Es usté el Sr. Jaime Pubill?”el primer que faig és dir:-“Perdó, amb qui tinc el gust de parlar?_Cómo dice?-Que amb qui parlo?-Perdón, pero no entiendo el catalán.  Porque usted debe ser catalan me imagino.-Doncs sí. De tota la vida.-Y no podria hacerme el favor de hablarme en español, quo no entiendo el catalán?-Doncs no senyor… (Això ho dic ben poc a poc per tal que ho entengui bé. I veig que la majoria ho entèn prou bé…) . Es que no sé parlar el castellà. No me’n van ensenyar a l’escola.En aquest determinat punt és quanarriben alguns tipus de reaccions prou diverses. Des de la del que penja directament perquè no vol perdre temps i mira d’aprofitar el temps enredant algun altre futur client, fins al que es vol fer el simpàtic i creu que així aconseguirà el seu objectiu. LLavors segueix en castellà fents mil ofertes de ADSl i buscant mil arguments.Llavors és quan el tallo i li dic: Què no ho ha sentit que no entenc el castellà?.Normalment ja no insisteixen més. Però podria explicar -cosa que no farè per no cansar-me massa i no cansar a aquell que ho pugui llegir- moltes més converses i moltes formes de vendre línees ADSl.Ja ho entenc que és la forma que els pobres es guanyen (malament, segurament) la vida. Però no estic disposat a que una companyia com Jazztel no tingui la més mínima sensibilitat amb el català. I per tant, no tinc cap obligació ni cap necessitat d’escoltar-los.Ah! I l’estratègia m’ha anat bé. Proveu-la.

2 respostes

2 respostes a “Recony, aquests de Jazztel!”

 1. jrrofen 28 ag. 2008 en 10:33 1

  consolat Jaume no ets l’únic mira la tàctica que jo faig servir és NO m’interessa ‘como dice…’ NO i NO és l’únic que entenen el NO. I punt. Volia dir penjat. Ànims Josep

 2. komandanterampasen 28 ag. 2008 en 12:57 2

  Un dia qualsevol.

  – si?
  – “Es usted el titular de la linea?”
  -s…Con quien hablo?
  – “muybuenosdiasminombreesjosepalomoylellamoparahacerleunaofertade
  telefoniamobilpodriausteddecirmeelimportedesuultimafacturadetelefono?”

  – no me interesa
  – “Y como puede ser que no le interese ahorrar dinero?”
  – Podria usted decirme su número de teléfono y extensión?
  – (…)
  – hola?
  – (…)

  No ho soporto… És cada dia…No vull que em truqui mai més ningú, i és impossible!

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*