24 ag. 2008

Hola a tothom.

Publicat en 0:14 sota PSICOLOGIA

EsteladaM’agrada anar a peu. No sóc un gran caminador, però m’agrada passejar. Trobo que és la manera de veure i observar millor les coses, les persones, els païssatges. I, entre tant, vas pensant… El bloc voldria que em servís per passejar per la vida, tot observant-la, i fer de tant en tant algun comentari gens pretenciós. Simplement dir el que penso. I si algú vol fer-ne un comentari, serà molt ben vingut.

Una resposta fins a ara

Una resposta a “Hola a tothom.”

  1. Vull deixar aquest enllaç al primer apunt d’aquest blog el dia que arribo als 1000 posts… Qui ho havia de dir!

    Si el voleu llegir sencer cliqueu aquí:
    http://blogs.avui.cat/jaumepubill/2011/10/12/999-entrades-i-888-comentaris/#comments

    Moltes gràcies a tots els que durant aquest temps heu entrat a casa meva. Us convido a seguir-hi entrant, tant si deixeu rastre en forma de comentari com si hi entreu silenciosament. Sou benvinguts de la mateixa manera. Gràcies.

URI del Retroenllaç | Comentaris RSS

Deixi una contestació

*