23 abr. 2021

Amor en poques paraules

Publicat en 6:26 sota General

S’ha arrelat el costum d’un dia com avui, Sant Jordi, regalar una rosa a la persona estimada.

L’amor és un sentiment molt profund, que no necessita de moltes paraules per fer-se sentir. Acostumats com ens tenen, en el camp social i especialment polític, amb discursos, intervius i articles llargs, amb propostes sovint ràpidament oblidades, trobem que l’amor es pot expressar d’una millor manera.

L’amor es demostra amb una rosa, amb un petó, amb una carícia, amb una mirada  i amb poques, molt poques paraules. Com en el poema següent:

Cant Pagà

Només tu i jo.
Només.
Abans, no res …
…Després,
tota una vida.
Només tu i jo.
Res més.
Fora tu i jo
tot és
una mentida.

Aquesta poesia, dedicada a la meva mare Neus, la va escriure el meu pare Josep a Manresa el mes de juny de l’any 1936.

 

 

 

No hi ha resposta