05 oct. 2012

La ironia del senyor Vidal-Quadras

Publicat en 8:44 sota General

El senyor Alejo (Aleix) Vidal-Quadras va escriure ahir en el seu blog la declaració següent :

” En este contexto de validez del imperio de la ley, dije en clave irónica que un general de brigada de la Guardia Civil tomaría el mando de los Mozos de Escuadra como parte de la operación estrictamente constitucional de restablecer el Estado de Derecho pisoteado por el Presidente de la Generalidad.”

Apel·lar ara al seu esperit irònic per justificar una declaració violenta, fora de lloc i vergonyosa, és com tirar la pedra i amagar la mà. A personatges amb tants anys de vida pública com el senyor Vidal-Quadras, el mínim que s’ha de exigir es saber fer ús del llenguatge i saber mantenir fets i paraules, en lloc d’arronsar-se.

El senyor Vidal-Quadras, que sempre s’ha fet notar per la seva dialèctica cridanera, i que ha viscut de la política sense deixar cap petjada important, necessita cada dos per tres fer de cridaner, perquè que els pocs que li fan de claca no l’oblidin

Miri, senyor Vidal-Quadras, calli i plegui. I no li dic en clau irònica.

No hi ha resposta

A %d bloguers els agrada això: