29 set. 2012

Personatges esverats

Publicat en 9:20 sota General

Personatges com el senyor Alejo Vidal-Quadras o el senyor José Manuel Lara són inevitables en una societat on tothom pot dir el que pensa, fins i tots aquells que no creuen massa en la democràcia.

Si només l’anunci, sense data ni text, d’una consulta als catalans pot esverar tot un vice-president del parlament europeu i a un empresari molt important del món de la comunicació, no vull ni imaginar-me quants Vidal-Quadras i quants Laras sortiran dels amagatalls quan la consulta demostri la voluntat de la majoria de catalans de caminar per un camí potser estret però propi.

Exabruptes com els dels senyors Vidal-Quadras i Lara demostren més ganes de fer por que veritable patriotisme, del color que sigui. Es d’esperar que el parlament europeu rebutgi les paraules del seu vice-president i que el senyor Lara recordi que el seu grup empresarial, amb seu a Barcelona des la seva fundació l’any 1949, ha estat ben tractat a casa nostra malgrat tenir entre les seves empreses algunes (com La Razón) que no s’han distingit mai per entendre Catalunya.

Una cosa s’ha agrair als senyors Vidal-Quadras i Lara i és que ens han fet adonar a temps de l’allau de despropòsits, amenaces i dubtoses intencions que ens caurà al damunt quan els que manen facin el proper pas. Aguantarem la pedregada?.

No hi ha resposta